Гороскоп на липень 2022 для Левів: повернення колишнього, скандал на роботі та яскраві перспективи

У Левів з'явиться більше енергії, каже гороскоп на липень 2022 / Фото pixabay.com

У липні Леви почуватимуться вільними і позбудуться всього, що заважає дихати на повні груди. Почнеться новий цикл життя, який не одразу принесе результат.

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на липень 2022 року для Левів.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, з молодика 29 червня і до 13 липня в житті Левів триватиме період внутрішнього самопізнання і з'явиться відчуття ізоляції та внутрішньої самотності. У цей період добре завершувати справи, які тягнуться якийсь час, очищати простір навколо себе і позбавлятися від усього непотрібного. З вашого життя можуть піти люди, які енергетично вам вже не підходять. В результаті Леви почуватимуться вільними і почнуть дихати на повні груди.

6 липня Марс входить в сектор роботи й кар'єри. Це планета активності, яка змусить Левів діяти, проявляти ініціативу. Представники знака будуть намагатися досягти своєї мети якомога швидше. У вас буде багато роботи і не виключено просування по службі, поява нових клієнтів, перетворення у бізнесі. Можлива зміна статусу, несподівані віражі долі, які можуть змінити вашу кар'єрну мету.

Деяким Левам доведеться відстоювати свою позицію (наприклад, в суді). Марс також може дати переїзд, відрядження, а також агресивне ставлення і тиск з боку керівництва або одного з батьків, що може привести до конфлікту.

В останній тиждень липня і перший тиждень серпня Марс буде з'єднуватися з планетою несподіванки Ураном, а потім - з кармічним вузлом Раху. Це з'єднання принесе різкі зміни. Вони відбудуться як грім серед ясного неба. Зміни можуть бути як в кращу, так і в гіршу сторону. Наприклад, ви раптово звільнитеся, розлучитеся або змініть кар'єру. Астролог додала, що будь-яка криза відкриває можливості, тому потрібно скористатися ситуацією і бути готовими до того, що ваші цілі повернуться на 180 градусів.

Крім того 6 липня в житті левів з'явиться люди з минулого, прийде лист від старих друзів, відкриється таємниця. Можлива поїздка у відокремлене і ізольоване місце.

Читати такожГороскоп Таро на липень 2022: Левам варто поберегти серце, Діви почнуть все з нуля, а на Раків чекає успіх

Повня 13 липня принесе прояснення ситуації, кульмінацію або завершення в тому, що пов'язано зі щоденною рутиною, наприклад, з роботою. Щось, що давно назрівало, вийде назовні. Можуть з'явитися якісь проблеми (наприклад, щось зламається), але вони будуть розв‘язані впродовж двох тижнів.

У цю повню добре сідати на дієту, кинути шкідливі звички і зайнятися своїм здоров'ям.

19 липня Венера принесе в життя Левів кохання на відстані або таємні стосунки, які ви не захочете афішувати. Наприклад, стосунки з заміжніми/одруженими. Може, в життя Львів повернеться колишній коханий.

Починаючи з 20-х чисел липня з'явиться більше енергії, покращиться самопочуття, настрій. Добре даватимуться публічні виступи. Буде багато уваги з боку оточуючих.

Ретроградний Юпітер 2022 - чого чекати Левам

28 липня Юпітер розвертається в ретроградний рух і принесе Левам подорож за кордон, в місця, де ви були раніше, або, навпаки, повернення додому з-за кордону.

Ретро Юпітер - це гарний час для освіти, взаємодії з іноземцями, міжнародними компаніями або вивчення іноземної мови.

29 липня - молодик в знаку Лева, що принесе представникам знака народження нової енергії, новий період в житті, з'явиться нова людина. Крім того, захочеться оновити самого себе - змінити імідж, ім'я, відвідати нове місце, знайти нову роботу.

До слова, ідея, що з‘явиться у цей молодик, може здійснитися під час повні в знаку Лева (січень-лютий 2023 року). В цілому, у вас почнеться новий цикл життя, який принесе результат, але не одразу. Сильніше за інших цей молодик відчують Леви, народжені з 26 липня по 2 серпня.

Вам також може бути цікаво:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти