Гороскоп на червень 2022 року для Левів: великий прибуток, сюрприз на роботі й любовний трикутник

28 травня 2022, 16:06
У перший місяць літа одразу три планети - Меркурій, Сатурн і Нептун - поміняють напрямок. Це сильно вплине на всі знаки Зодіаку, зокрема і на Левів.
гороскоп для Львів
Гороскоп для Левів на червень каже, що на них чекає новий роман / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на червень 2022 року для Левів.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, в перший місяць літа одразу три планети поміняють напрямок, і дні розвороту (3 червня, 4 червня і 28 червня) - не найвдаліші, тому не рекомендується щось планувати, здійснювати переліт, призначати важливі зустрічі, робити важливі покупки або підписувати документи.

"Якщо ви все ж таки запланували поїздку на ці три дати, то виїжджайте заздалегідь або перевіряйте, чи взяли ви паспорт із собою, тому що в такі дні ми схильні бути трішечки розгубленими", - порадила астролог.

У червні Юпітер розширить горизонти Левів. На представників знака чекає подорож, зустрічі з цікавими людьми, пошук вчителя, з'явиться бажання навчитися чомусь новому.

Місяць хороший для розширення бізнесу, реклами, роботи онлайн. Деякі Леви витратять багато енергії на ведення якоїсь юридичної справи або оформлення документів. Крім того, повторяться події, які відбувалися 11 років тому - у квітні-травні 2011 року.

З 3 червня ретроградний Меркурій розвертається в прямий рух. Все, що стосується кар'єри, роботи, досягнень і цілей, нарешті зрушиться з мертвої точки.

Ретроградний Сатурн 2022

4 червня Сатурн - планета, яка керує сектором партнерства, стосунків, шлюбу, розлучення, а також роботи - розвертається в ретроградний рух до 23 жовтня. Протягом цього періоду часу потрібно бути дисциплінованими і прикладати максимум зусиль.

Якщо ви розлучаєтеся, то процес затягнеться до кінця жовтня. Якщо ви чекаєте на зустріч із кимось, то знову ж таки вона буде відкладена майже на п'ять місяців. Можливо ваш чоловік або дружина відправиться у відрядження. Сатурн може давати перешкоди, очікування, паузу, свідчить гороскоп.

Сатурн може дати Левам повернення в минулі стосунки до колишнього партнера. Ви можете спробувати побудувати щось знову. Якщо ви готуєтеся до весілля, то потрібно буде приділити багато часу плануванню. У бізнес-відносинах все повинно бути ясно, чітко і правдиво.

"Сатурн буде перевіряти ваші стосунки на міцність. Ви або зможете їх зацементувати й скріпити надовго, або вони розтануть і зникнуть", - розповіла астролог.

З 11 по 13 червня Венера принесе зміни і сюрприз у сфері кар'єри і досягнень. Леви несподівано отримають прибуток або вигідну пропозицію.

З 14 червня стане більше спілкування, зустрічей з друзями та однодумцями, можливо ви поїдете на конференцію або семінар, станете членом клубу або підете в театр або в кіно. У Левів може з'явитися нова подруга або нове хобі. У вільних представників знака зав'яжеться роман. На виключений любовний трикутник.

З 22 червня Леви стануть привабливішими для оточуючих.

"Ви ніби засвітитеся, з вами приємно бути поруч, ви притягуєте людей до себе", - каже гороскоп.

Деякі Леви поїдуть у відпустку, на дачу або в санаторій.

Останній тиждень червня - хороший період для інтернет-проектів, для онлайн-роботи, для того, щоби зробити свій будинок більш красивим і комфортним. Крім того, з 24 червня на Левів чекає хороший прибуток.

Ретроградний Нептун 2022

З 28 червня Нептун розвертається у зворотний рух до 3 грудня. Леви отримають спадщину або гроші за проект, який вже зробили раніше.

"Нептун - планета туману і неясності, тому вам складно буде вирішити, коли і які гроші забирати або куди їх вкладати. Якщо вам пообіцяли якусь суму, то доведеться почекати надходження фінансів. Неясна фінансова ситуація може вирішуватися довго - до грудня місяця", - розповіла астролог.

Ретроградний Нептун також хороший для відвідування психолога, психотерапевта, для того, щоби зануритися в себе і розібратися в своїх думках.

Молодик 29 принесе Левам силу та енергію для завершення справ. Якщо у вас висять якісь "хвости", то саме час від них позбутися.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти