Гороскоп на травень 2022 року для Левів: велике кохання, прибуток і багато радощів життя

26 квітня 2022, 14:51
У травні на Левів чекають події, що вплинуть на ставлення до життя, поміняють його сенс. Дехто вирішить назавжди виїхати з країни, поміняти професію.
гороскоп, Любовний гороскоп
На Левів у травні чекають зміни в романтичних стосунках, каже гороскоп / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на травень 2022 року для Левів.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, у травні Леви повернуться до якихось подій з минулого або до завершення справ. Фахівець радить озирнутися назад і не залишати ніяких "хвостів".

Венера - планета краси, любові, грошей, гармонії та щастя - 3 травня входить у дев'ятий будинок гороскопу. Леви плануватимуть подорож за кордон, на них чекає посилка, можливі міжнародні угоди, знайомство з іноземцем. Родичі з іншої країни допоможуть фінансово, каже гороскоп.

Ретроградний Меркурій в травні 2022 - що не можна робити

10 травня Меркурій зупиняється і розвертається у ретроградний рух до 3 червня.

10 травня і 3 червня будуть дуже хаотичними днями. Бажано не планувати на ці дні поїздку, переліт на літаку, важливу зустріч, тому що можливі запізнення, затримки рейсів.

Також не можна підписувати важливі документи і укладати угоди, тому що згодом є ризик передумати і змінити рішення.

Не варто купувати техніку і проводити операції. Телефони, комп'ютери можуть поламатися. Пластичні операції, пов'язані з красою, будуть невдалими.

Під час ретроградного Меркурія у Левів можуть несподівано змінюватися плани. Також ви можете внести зміни на своїх сторінках в соцмережах і поміняти концепцію онлайн-бізнесу.

11 травня в житті Левів відбудуться події, які вплинуть на їхнє ставлення до життя, зміниться його сенс. Можливо, це буде допомога іншим людям, любов, благодійність, викладання.

Деякі Леви вирішать назавжди виїхати з країни, поміняють професію.

"У житті Левів з'явиться велика і безумовна любов. Не тому, що вам щось потрібно або вигідно, а кохання заради кохання", - розповіла астролог.

Місячне затемнення 16 травня 2022 - що принесе Левам

Місячне затемнення покаже Левам, наскільки міцний ваш фундамент, наскільки міцні ваші підвалини, цінності, коріння. Це проявиться через сім'ю і ваших близьких.

16 травня деякі представники знака можуть поміняти місце проживання, укласти угоду щодо нерухомості, емігрувати або, навпаки, повернутися додому.

Будуть зміни, пов'язані зі складом сім'ї.

"Може, ви дізнаєтеся, що вагітні, або народиться дитина, або дорослі діти з'їдуть і будуть жити окремо, або хтось одружується з ваших дітей - у вас з'явиться невістка або зять", - говорить гороскоп 2022.

читайте такожСонячне затемнення 30 квітня 2022: яких змін чекати всім знакам зодіаку

22 травня Сонце змінює знак і входить у ваш 11 будинок гороскопу. Це сектор друзів. На Левів чекає зустріч з ними або новини від них.

Сонце матиме вплив на онлайн-бізнес або соціальні мережі. Леви будуть організовувати щось для для групи людей.

З 25 травня Марс змусить Левів діяти. З'явиться бажання подорожувати, розширити світогляд, додати активності в життя.

Леви дозволять собі трохи розслабитися, більше радіти життю, дозволять собі поїздку, похід на концерт, побачення з коханою людиною або якесь хобі.

29 травня на Львів чекає прибуток. Вам можуть заплатити за якусь роботу або проект, з'явиться новий клієнт. Гороскоп радить готуватися до гарної новини, пов'язаної з кар'єрою. Деякі Леви отримають пропозицію руки та серця або укладуть офіційний шлюб.

Молодик 30 травня 2022 - що принесе Левам

Новий Місяць принесе Левам знайомство, свіжі ідеї, пропозицію про співпрацю.

У представників знака з'являться нові мрії та плани.

Водночас можуть виникнути деякі обмеження в плані спілкування та зустрічей з іншими людьми. Не виключено тимчасове розставання з чоловіком або дружиною, розлучення, охолодження почуттів в парі. Втім, це залежатиме від того, що відбувається у ваших стосунках. Якщо вони міцні - то стануть ще кращими та надійнішими, якщо в них вже зараз є лід, то не виключено розставання, попередив гороскоп на травень 2022.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти