Гороскоп на червень 2022 для Водоліїв: несподівані новини з Батьківщини, старі друзі та подарунок

У червні на Водоліїв чекає зустріч зі старими друзями, свідчить гороскоп / Фото pixabay.com

У червні Водолії почнуть робити щось таке, що ніколи раніше не робили і навіть не думали, що вони на таке здатні. Є ризик конфліктів у сім'ї.

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на червень 2022 року для Водоліїв. У перший місяць літа планета сміливості та ініціативності Марс буде з'єднуватися з планетою великих можливостей - Юпітером. Водолії почнуть робити щось таке, що ніколи раніше не робили і навіть не думали, що вони на таке здатні. Вожночас через агресивність Марса можливі конфлікти з оточуючими, розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі. Водолії будуть відстоювати свою точку зору, свої кордони і права перед родичами або сусідами. Деякі представники знака зважаться на переїзд, можливо навіть в іншу країну.

З 3 червня Меркурій зупиняється і розвертається у прямий рух - всі ваші справи, що стосуються техніки, планів, переговорів, почнуть набирати швидкість.

Документи, пов'язані з нерухомістю можна оформляти після 5 червня. Сам день розвороту планети не дуже вдалий.

На 3 і 4 червня, а також на 28 число небажано планувати щось серйозне і важливе, тому що коли планети розвертаються, вони «мутять воду». Щось може не вийти, зірватися, скасуватися.

Ретроградний Сатурн 2022

4 червня Сатурн - планета, яка керує Водоліями - зупиняється у вашому знаку і розвертається в ретроградний рух до 23 жовтня. У багатьох Водоліїв буде трохи напружена обстановка в житті, якісь випробування, доводиться себе обмежувати, фокусувати увагу на чомусь одному. Водоліям доведеться взяти на себе зобов'язання, які не хочеться виконувати.

"Позитивна сторона Сатурна це коли ми стаємо батьками, вступаємо в шлюб. Це нові зобов'язання в сім'ї або коли ви відкриваєте бізнес. Кредит у банку - це теж серйозні зобов'язання", - пояснила астролог.

З червня і до кінця жовтня Водоліям доведеться зробити крок у напрямку минулого, щось доробити, переробити, плани будуть змінюватися.

Ретро Сатурн - це хороший період для схуднення і омолодження. Ця планета допоможе Водоліям скинути зайві кілограми і роки. Можливо, ви повернетеся до іміджу, який був у вас раніше, наприклад, 30 років тому, тому що минулого разу Сатурн був в знаку Водолія якраз в цей час. Не виключено, що у ваше життя повернуться люди з минулого - старі друзі або колишній партнер. Сильніше за інших вплив Сатурна відчують Водолії, які народилися 13 або 14 лютого.

Фінанси Водоліїв також можуть заморозитися на цілих п'ять місяців.

З 11 по 13 червня Венера принесе Водоліям несподіваний поворот долі або новину щодо вашої Батьківщини, будинку, квартири, членів родини. Ви можете спонтанно відправитися в поїздку, зробити незаплановану покупку для будинку. Вільні Водолії можуть зустріти свою другу половинку, причому зустріч відбудеться поруч з домом. Можливо ви живете неподалік і нарешті познайомитеся.

Венера також принесе Водоліям подарунок або грошову суму від родичів.

14 червня на Водоліїв чекають задоволення і радість. Можливо ви нарешті підете на концерт, в театр або кіно, проведете час з дітьми.

22 червня доведеться займатися розв‘язанням щоденних побутових проблем. Покращиться самопочуття і стан здоров'я, підвищиться життєздатність.

Також можуть проявитися проблеми. Наприклад, можливо вам давно час сходити до зубного лікаря.

Ретроградний Нептун 2022

28 червня Нептун розвертається в зворотний напрямок до 3 грудня. Водолії зануряться в себе. Можливо це буде навчання психології або зустріч з психотерапевтом, заняття медитаціями.

"Ви захочете розібратися в собі, щоби підвищити свою самооцінку. Може, ви вперше в житті вирішите подбати про себе і витратити цей час до грудня на себе. Це не означає, що потрібно відмовляти іншим у допомозі. Це означає, що ви будете прислухатися до себе, до свого тіла, до свого організму», - зазначила астролог.

Молодик 29 червня дасть Водоліям нове ставлення до побуту і щоденного режиму. З'являться нові звички, будуть вирішуватися побутові проблеми, по господарству хтось допоможе.

Крім того, молодик може принести Водоліям маленького друга - цуценя або кошеня. У вас може з'явитися бажання завести домашню тварину.

Вам також може бути цікаво:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти