Гороскоп на травень 2022 для Водоліїв: повернення до колишнього, нова вершина та гроші

30 квітня 2022, 06:25
У перші два тижні травня потрібно бути обережними у своїх рішеннях. Водоліїв закрутить енергетичний вихор, тому дуже легко буде помилитися, свідчить гороскоп.
гороскоп
У Водоліїв у травні з'являться нові можливості, каже гороскоп 2022 / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на травень 2022 року для Водоліїв.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, місяць розпочнеться з енергетичного вихору через коридор затемнень, який триватиме з 30 квітня до 16 травня.

"Небажано ухвалювати важливі рішення, про які ви можете потім пошкодувати. Те, що ви зробите під час затемнення, дуже складно буде поміняти. Тому дійте, тільки якщо впевнені у своєму рішенні на 100%. Якщо це саме те, чого ви хочете, тоді затемнення вам допоможе", - порадила астролог.

З 3 травня у Водоліїв буде багато приємного спілкування з друзями, сусідами, однодумцями. З'являться нові знайомі. Якщо у вас є сестра або найкраща подруга, то ви зблизитеся ще більше. Деякі Водолії підуть на курси і займуться освітою.

Крім того, на Водоліїв чекає прибуток. Якщо у вас є хобі, то воно почне приносити прибуток.

Ретроградний Меркурій 2022 - чого чекати Водоліям

10 травня Меркурій зупиняється і розвертається в ретроградний рух до 3 червня.

"Ретроградний Меркурій дуже любить нас заплутувати, змушує нас робити помилки. Ми щось втрачаємо, забуваємо, тому небажано підписувати важливі документи, робити дорогі покупки. При цьому з великою знижкою можна купувати товари. Якщо вам потрібно купити терміново телефон або ноутбук, то зберігайте чек, щоби можна було потім його обміняти або повернути", - зазначила фахівець.

Меркурій може давати повернення до колишнього коханого або коханої, побачення з людиною, яку ви знали раніше. Також можна помиритися з тим, з ким ви посварилися.

читайте такожГороскоп Таро на травень 2022 для повітряних знаків - Терезів, Водоліїв і Близнюків

11 травня на Водоліїв чекає важлива зустріч, корисне у фінансовому плані знайомство.

"З'явиться фінансова можливість. Буде обговорюватися співпраця. Поки що це на стадії обговорення. Початку проекту доведеться чекати до червня", - говорить гороскоп.

Місячне затемнення 16 травня 2022 - що принесе Водоліям

Водолії замисляться над тим, чи в правильному напрямку вони рухаються, в чому їхнє призначення, чи влаштовує їх нинішнє місце роботи.

"Ви ніби побачите, на яку вершину хочете зійти, якого статусу ви хочете досягти. Можливі події, пов'язані з кар'єрним ростом. Вам запропонують іншу посаду, а може ви вирішите звільнитися і змінити вид діяльності", - розповіла астролог.

З 22 травня Водолії більше часу, сил, енергії вкладатимуть у любов і стосунки.

"Якщо у вас немає коханої людини поруч, то тоді проявиться любов до себе. Захочеться більше піклуватися про себе і відчути себе дитиною", - розповіла фахівець.

З 25 травня на Водоліїв чекають поїздки, зустрічі, розмови по телефону, оформлення документів. Представники знака стануть більш активними в соціумі.

З 29 травня добре купувати речі для дому, прикрашати квартиру, робити її комфортнішою. Можуть приїхати гості. Вдома все буде спокійно і добре.

Місяць закінчиться молодиком 30 травня. Астролог радить подбати про себе, полюбити і цінувати себе. Водоліям варто запланувати відпустку.

Якщо у Вашому житті є любовний трикутник, то в цей молодик на вас чекає звістка.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти