Гороскоп на квітень 2022 для Водоліїв: помилковий діагноз, травма і повернення додому

26 березня 2022, 14:33
У квітні в житті Водоліїв повториться ситуація, яка викликала у них чимало негативних емоцій в 2013-14 рр., говорить гороскоп. Важливо зберігати спокій.
гороскоп, Водолій
Квітень 2022 принесе Водоліям несподівану зміну планів, свідчить гороскоп / Фото ua.depositphotos.com, pixaby

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на квітень 2022 року для Водоліїв.

1 квітня 2022 року - молодик в третьому будинку гороскопу. На Водоліїв чекає поїздка, переїзд, нове знайомство, новий контакт, оформлення якихось документів. Деякі представники знака куплять техніку і будуть вчитися нею користуватися, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

5 квітня - складний і травмонебезпечний день. Астролог радить особливо берегти голову. Деякі Водолії проявлять завзятість в подоланні перешкод. Особливо сильно нову енергію відчують ті представники знака, які народилися з 9 по 15 лютого.

З 9 по 12 квітня з'явиться робота або підробіток, клієнт. Буде дохід або фінансова допомога. Можливо хтось потребуватиме вашої підтримки.

12 квітня - день інформації. Прийдуть новини від членів сім'ї. Чекайте на гостей, каже гороскоп 2022. Астролог радить звернути увагу на цей день, оскільки можна отримати натяк щодо того, що відбуватиметься в кінці місяця під час сонячного затемнення.

З 15 квітня Чорний Місяць змінює знак і входить на 9 місяців в шостий будинок гороскопу. Водолії візьмуть на себе нові зобов'язання. Щось викличе у вас негативну реакцію, але важливо контролювати емоції, тому що чим більше ви реагуєте на Чорний Місяць, тим сильніше він на вас впливає.

"Якщо ви погано почуватиметеся, обов'язково зверніться до лікаря. Але врах*йте: може бути помилковий діагноз. Тому якщо скажуть щось страшне, потрібно перевіритися у ще одного лікаря", - порадила Анжела Перл.

Минулого разу Чорний Місяць був у такому ж положенні з червня 2013 року по березень 2014-го. Згадайте, на що ви гостро реагували в той період часу. Можливо ситуація повториться.

16 квітня принесе Водоліям фінансові угоди або підробіток. Цього ж дня буде повня в дев'ятому будинку гороскопу. Це сектор, який відповідає за далекі країни.

"Буде контакт з кимось з-за кордону, отримання якоїсь посилки з-за кордону, рішення поїхати за кордон або, навпаки, ви повертаєтеся в цей день додому",-сказала астролог.

читайте такожГороскоп Таро для Водоліїв: які зміни на вас чекають в 2022 році

21 квітня Сонце входить в четвертий будинок гороскопу Водоліїв і приносить більше енергії. Зрушаться процеси, пов'язані нерухомістю, місцем проживання та сім'єю. Якщо ви чекали розвитку якогось процесу, то в цей день настане кульмінація подій.

29 квітня Плутон зупиняється і розгортається в зворотному напрямку до 8 жовтня у вашому дванадцятому будинку гороскопу. Плутон дасть Водоліям тимчасовий від'їзд, очікування чогось, пов'язаного з еміграцією, відрядженням.

30 квітня 2022 - сонячне затемнення, яке принесе Водоліям несподівану зміну планів. Наприклад, ви вирішите продати або здати квартиру, раптово з'їде квартирант. Це затемнення найбільше відчують Водолії, які народилися 31 січня або 1 лютого.

З 30 квітня і до 16 травня триватиме коридор затемнень. У цей період бажано не ухвалювати важливих рішень, тому що енергія буде дуже турбулентною, є ризик зробити неправильний вибір.

Гороскоп на квітень 2022 для інших знаків Зодіаку:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти