Гороскоп на травень 2022 для Дів: великий прибуток, яскраве особисте життя і підвищення на роботі

Астролог передрекла Дівам дуже грошовий місяць травень / Колаж pixabay.com

У перші два тижні місяця важливо ухвалювати лише обдумані рішення. Зоряний вихор може сплутати Дівам всі карти. Астролог радить бути обережними.

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на травень 2022 року для Дів.

У травні буде багато подій - ретроградний Меркурій, місячне затемнення, молодик. Все це позначиться на житті Дів. У перші два тижні місяця важливо ухвалювати лише обдумані рішення, щоби згодом про них не пошкодувати, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

Отже, 3 травня Венера принесе Дівам гроші. Причому це будуть не зароблені гроші, а кредити, аліменти, допомога від держави, субсидія, стипендія, подарунки. Фінансова ситуація зміниться на краще.

З 11 травня прибуток у Дів збільшитися ще більше. Астролог попередила: якщо вам займуть гроші або дадуть кредит, то врах*йте, що відсотки також будуть великими. Якщо вам дадуть підвищення на роботі, то обов'язків також стане багато.

Після 11 травня у тих Дів, які хочуть завести дитину, підвищуються шанси завагітніти.

У самотніх Дів буде бурхливе особисте життя. Нестачі в романтичних партнерах точно не буде.

Ретроградний Меркурій 2022 - чого чекати Дівам

10 травня Меркурій зупиняється та до 3 червня розвертається в зворотний рух в секторі кар'єри та роботи. Можливо доведеться переробляти проекти, повернутися на стару роботу, з'явиться клієнт, з яким ви працювали раніше.

Не виключено повернення до якогось старого питання, пов'язаного з кимось із батьків. Можливо, хтось із членів сім'ї мінятиме роботу.

Діви, які готуються до весілля, змушені будуть перенести дату торжества.

У будь-якому випадку ситуація, яка проявиться по ретро Меркурію, буде тимчасовою.

Місячне затемнення 16 травня 2022

З 30 квітня по 16 травня триватиме коридор затемнень. У цей період слід утриматися від спонтанних дій. Ухвалюйте лише ті рішення, в яких впевнені на 100%.

"Подумайте дуже добре або краще почекайте, якщо не впевнені в чомусь. Ухвалюйте рішення після 3 червня, коли вже Меркурій розгорнеться в прямий рух», - порадила астролог.

Місячне затемнення принесе Дівам знайомство, якого ви дуже чекали, події в житті вашого брата або сестри або завершення якогось процесу, що стосується людей з вашого оточення.

Багато хто з Дів по затемненню 30 квітня або 16 травня переїде.

Читати такожСонячне затемнення 30 квітня 2022: яких змін чекати всім знакам зодіаку

З 22 травня активізується сфера самопізнання, пошуку себе і мети в житті. З'явиться перспектива в бізнесі, кар'єрі.

"Ви вирішите, що ось моя мета, Я буду реалізовуватися в цій сфері або я буду мамою, або я буду дружиною. Діви проявлять себе в новому статусі", - сказала астролог.

Чекайте події, пов'язаної з батьком або чоловіком, який відіграє важливу роль у вашому житті.

25 травня Марс додасть в життя дів енергію, активність і бажання діяти. Особливо це стосуватиметься сфери фінансів.

З'явиться можливість вирішити фінансові питання та кризову ситуацію.

Вам допоможуть родичі або, навпаки, вам доведеться надати фінансову підтримку близьким. В цілому, у Дів з'явиться почуття захищеності й стабільності.

З 29 травня будуть вирішуватися питання,пов'язані із закордоном. Це може бути знайомство з іноземцем, подорож, покупка квитків, Оформлення візи, хороша новина щодо виду на проживання, громадянства.

Молодик 30 травня 2022 - що «світить» Дівам

Новий Місяць принесе Дівам нову роботу, крок вперед по кар'єрних сходах, можливість реалізувати себе. Хтось із вашого минулого буде вас підтримувати, подзвонить колега зі старої роботи і запропонує новий проект.

«В цілому, може спрацювати тема кар'єри, просування та реалізації себе. Це дуже важлива тема для Дів у травні", - резюмувала астролог.

Вам також може бути цікаво:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти