Неймовірне везіння, прибуток і велика любов: гороскоп на березень 2022 року для Дів

20 лютого 2022, 05:02
Перший місяць весни у Дів може бути дуже романтичним. Особливо у тих представників знака, які вільні. На них чекають побачення, каже гороскоп 2022.
Діва, гороскоп
У березні вільні Діви можуть зустріти свою другу половинку, свідчить гороскоп на місяць / Колаж ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на березень 2022 року для Дів. Головними темами місяця у представників знака стануть стосунки і фінанси.

Місяць почнеться з молодика 2 березня в сьомому будинку гороскопу. Це сектор, який відповідає за сектор оточення людини.

"Можуть помінятися стосунки не лише з людьми (чоловіком, дружиною, друзями або знайомими), але і з організацією. Може, ви укладете договір по роботі. Або це буде договір з адвокатом, юристом, бухгалтером", - розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі.

Цей період хороший для бізнес-партнерства. Приблизно з 2 по 16 березня у Дів може з'явитися новий партнер.

Вільні Діви можуть зустріти свою другу половинку і почати романтичні стосунки, каже гороскоп 2022.

Час після 2 березня дуже вдалий для шлюбу, угод і підписання паперів з купівлі-продажу.

5 і 6 березня в секторі стосунків, любові, шлюбу і партнерства Сонце з'єднається з Юпітером. У зв'язку з цим Дівам може дуже сильно пощастити.

"На представників знаку чекає везіння в плані підписання якогось документа, покупки квартири, яку ви хотіли, шлюбу, пропозиції руки та серця, зустрічі. Відбудеться щось неймовірне, про що ви навіть і не думали", - розповіла астролог.

З 7 березня Дівам доведеться розв‘язувати проблеми на роботі. Можливо хтось звільниться, доведеться найняти помічника. Не виключено, що почнеться службовий роман. Любовні стосунки або бізнес-партнерство будуть дуже гармонійними.

"Якщо вам не подобалося там, де ви працюєте, то ви підете звідти 7 березня. Закінчиться стресова ситуація, в колективі запанує гармонія. Звільниться співробітниця, яку ви не любили, прийдуть хороші новини, може, ви знайдете нову роботу", - свідчить гороскоп для Дів на березень 2022.

11 березня відбудеться важливе знайомство. Діви отримають повідомлення, лист, інформацію. У романтичних стосунках відбудеться зустріч, побачення, в бізнесі - угода.

18 березня - повня в знаку Діви. Якийсь цикл закінчиться, повний місяць поставить останню крапку. При цьому в життя Дів увійде щось нове.

"Ви можете з кимось розлучитися, звільнитися з роботи, розірвати контракт. Водночас у Дів упродовж місяця може відбутися нове знайомство", - розповіла астролог.

Більше за інших повню 18 березня 2022 року відчують Діви, які народилися з 19 по 21 вересня.

Після повні на два тижні настане хороший період для того, щоби поміняти стиль - підстригтися, пофарбувати волосся, змінити гардероб, сісти на дієту.

За словами Анжели Перл, перші три тижні березня у Дів головною буде тема стосунків, а після 21 числа на перший план вийдуть фінанси. Прийде прибуток. Це будуть не зароблені гроші, а спадок, кредити, інвестиції, гроші вашої родини, матеріальна допомога від батьків.

"В цілому, березень у Дів може бути дуже романтичним місяцем. Особливо для тих представників знака, які вільні. На вас чекають знайомства, побачення, нові стосунки", - резюмувала астролог.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти