Гороскоп на лютий 2022 року обіцяє Дівам несподівані зміни та приємний сюрприз

28 січня 2022, 14:42
Головні теми місяця - робота і здоров'я. У лютому відбудуться зміни. Їхні наслідки не будуть тимчасовими і залишаться з Дівами надовго, свідчить гороскоп.
гороскоп, Діва
У перші два тижні лютого Діви будуть дуже зайняті роботою, каже гороскоп на лютий 2022 / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на лютий 2022 року для Дів. Головними темами місяця у представників знака стануть робота і здоров'я.

Що принесе Дівам молодик 1 лютого 2022

Лютий почнеться з молодика 1 числа в шостому домі роботи, обов'язків, зобов'язань і служіння.

"З 1 по 15 лютого Діви будуть дуже зайняті щодня на роботі. Якщо ви шукаєте роботу, то обов'язково її знайдете. У ваш колектив прийде нова людина, ви будете брати собі помічників у свій бізнес. Можливо будете наймати няню для дитини або заведете домашню тварину", - розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

Молодик підкаже Дівам змінити режим, харчування, більше займатися спортом або просто більше рухатися. Діви сядуть на дієту або підуть на обстеження до лікаря.

2 лютого 2022 - що принесе дзеркальна дата Дівам

Чарівна дата 2.02.2022 дасть відчуття того, що ви готові покладатися на себе і досягти бажаного. Астролог радить провести ритуал на бажання або поставити намір. Робити це краще після 13:00 за київським часом і до кінця доби.

"Скажіть вголос, яка у вас мрія, запишіть на диктофон або на папері. Запаліть свічку і обов'язково пошліть у всесвіт свій запит. Будьте відверті з собою, чи дійсно ви хочете того, про що просите. Меркурій ретроградний, тому може бути ситуація, що бажання збудеться, а ви вже передумали", - сказала астролог.

4 лютого Меркурій розвертається в прямий рух. Упродовж трьох тижнів він був ретроградним - ви могли втрачати посилки, листи, гроші, документи. Тепер ситуація нарешті зміниться.

Цього ж дня Сонце з'єднується із Сатурном в шостому домі гороскопу. В житті Дів відбудуться зміни. Наслідки не будуть тимчасовими. Наприклад, якщо ви вирішите кинути палити або зайнятися спортом, то нова звичка залишиться у вас надовго. Астролог порадила використовувати цей період для вкорінення нового способу життя.

читайте такожЛюбов, приголомшливий успіх і переродження: Таро прогноз для Дів на 2022 рік

Весь лютий Венера і Марс, що символізують жіночу та чоловічу енергії, будуть в з'єднанні. Дів чекають побачення, задоволення, закоханість, відпустка, свято, можлива спільна поїздка. У День всіх закоханих 14 лютого Діви точно не будуть самотні.

Гороскоп 2022 радить Дівам звернути увагу на здоров'я. Якщо ви відчуваєте ослаблення імунітету, то слід про себе подбати і відновити здоров'я.

читайте такожЧорна смуга добігає кінця, на Дів чекає тріумф: гороскоп Таро на лютий 2022

16 лютого - повня у дванадцятому домі гороскопу. Можуть відкритися таємниці. Діви знайдуть відповідь на запитання, яке давно шукали.

"Якщо у вас є родичі за кордоном, то ви отримаєте від них звісточку. Якщо ви готуєте документи для міграції або для навчання, роботи за кордоном, то з'явиться нова інформація", - розповіла Анжела Перл.

16 лютого добре позбавлятися від непотрібного, викидати старі речі, щоби звільнити місце для нової енергії.

19 лютого на Дів чекає важлива зустріч, співпраця, контракт або договір. Ви можете підписати юридичні папери. Як каже астролог, Дівам пощастить у справах, особливо тим, які народилися з 1 по 6 вересня.

"Уран - планета свободи і прогресу - знаходиться в дуже хорошому аспекті до знаку зодіаку Діва. Якщо у вас є стосунки або співпраця з компаніями або людьми з-за кордону, то все пройде легко. Якщо у вас відбуваються судові процеси, то рішення ухвалять на вашу користь", - счідчить гороскоп на місяць.

Уран принесе якісь несподівані зміни або сюрпризи тим Дівам, які народилися 3-4 вересня.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти