Гороскоп на січень 2022 року для Дів обіцяє море радості й задоволень, а також виграш в лотерею

24 грудня 2021, 07:22
Січень 2022 буде дуже вдалим для Дів - буде багато подарунків і приємних новин. На них чекають романтичні побачення, курортні романи. Почнеться смуга везіння.
1640278271-9671.jpg
На Дів чекає супер місяць, свідчить гороскоп на січень 2022 / ua.depositphotos.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на січень 2022 року для Дів.

Перший місяць нового року буде для представників знака дуже вдалим - на них чекають задоволення, подарунки, виграші та везіння, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

2 січня - молодик в п'ятому домі гороскопу - секторі задоволень, любові, дітей.

"Схоже, що ті Діви, у яких є діти, проводитимуть з ними більше часу.Також молодик може принести новину від ваших дітей, ви можете шукати нову школу або дитячий сад. Може бути і новина про вагітність", - розповіла астролог.

Тих Дів, у яких немає дітей, чекають романтичні побачення, курортні романи, цукерково-букетний період.

З другого січня у представників знака може з'явитися нове хобі. Вони присвятять себе творчості й такій діяльності, що приносить задоволення.

3 січня Меркурій, який є планетою-управителем знака зодіаку Діви, входить в шостий дом роботи і здоров'я.

"Діви отримають якусь новину, яка стосується вашої організації, компанії. Або ви вирішите звільнитися, але це відбудеться, найімовірніше, після 4 лютого, тому що 14 січня Меркурій зупиняється і розвертається в ретроградний рух. Процеси затягнуться на три тижні. Ви будете відпрацьовувати або чекати призначення на нову посаду", - свідчить гороскоп на місяць.

Ретро Меркурій може привести до того, що ви будете повторювати дії, пов'язані зі здоров'ям, які вже робили раніше - підете на обстеження, сядете на дієту, спробуєте кинути палити, відмовитися від алкоголю тощо.

читайте такожРивок у кар'єрі, службовий роман і термінова операція: гороскоп на січень 2022 року для Левів

17 січня - повня в одинадцятому домі друзів. Повний Місяць висвітить якісь таємниці оточуючих, ви дізнаєтеся, як до вас ставляться. Можливо вас з кимось познайомлять. Майте на увазі, що стосунки краще починати після 29 січня, коли Венера розвернеться в прямий рух, каже гороскоп на місяць.

"Одинадцятий дом - це отримання результатів за виконану роботу і плани на майбутнє. Ця повня допоможе Дівам завершити один цикл і створити нову карту бажань на майбутнє", - додала астролог.

18 січня Уран в дев'ятому домі гороскопу, що пов'язаний із закордоном, розгорнеться в прямий рух. З серпня він був ретроградним. Тепер же планета дає "зелене світло" для того, щоби кудись їхати, переїжджати, подорожувати. Для вас відкриються кордони, які були закриті раніше.

Крім того, Уран посприяє вашому навчанню і вступу до навчального закладу. Також очікується зрушення в судових і юридичних справах, особливо якщо справа застопорилася із середини серпня.

читайте такожЗміниться все - імідж, місце проживання, коханий: гороскоп на січень 2022 року для Тельців

19 січня кармічні вузли змінюють знак. Північний кармічний вузол Раху входить в дев'ятий дом гороскопу. У 2022-2023 роках в цьому секторі будуть затемнення.

"Це сектор переїзду, зміни місця проживання, переїзду, росту. У найближчі два роки Діви приділятимуть увагу освіті, отримуватимуть дипломи, ліцензії, сертифікати. Можуть переїхати в інше місто або країну", - зазначила астролог.

Деякі Діви можуть вдруге одружитися або вийти заміж. Також кармічний вузол може принести Дівам онуків.

Дев'ятий дом вважається будинком везіння, тому Дівам в ці дні може посміхнутися удача.

25 січня Марс - планета сміливості, активності, руху - входить в ваш дев'ятий дом гороскопу. Діви можуть поїхати відпочивати, приділити увагу дітям.

"2 січня в п'ятому домі гороскопу у Дів були п'ять планет - Меркурій, Венера, Сонце, Місяць і Плутон. І все це в секторі задоволень, дітей, радості, подарунків. Можливий навіть виграш в лотерею. Або 2 січня купуйте лотерейний білет, або 25 січня, або після 29 числа.Тому що Венера в цьому ж п'ятому домі розвернеться в прямий рух і принесе гроші", - сказала астролог.

У негативному аспекті Марс може дати конфлікт з коханою людиною.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти