Гороскоп на січень 2022 року для Раків: проблеми з грошима, повернення колишнього і новий імідж

23 грудня 2021, 17:49
Новий Рік 2022 почнеться для Раків з важливих подій - можуть початися нові романтичні або важливі ділові відносини.
гороскоп
Любов, гроші та плани на майбутнє - всі ці питання вийдуть на перший план, свідчить гороскоп на місяць / Фото ua.depositphotos.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на січень 2022 року для Раків.

Січень 2022 року може бути дуже важливим для Раків, тому що 2 січня - молодик в сьомому домі гороскопу - домі стосунків, любові, шлюбу, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі. На початку нового Року у Раків можуть початися нові романтичні або важливі ділові відносини.

У сьомому домі гороскопу у Раків 2 січня перебуватимуть два світила - Сонце і Місяць і три планети - Меркурій, Плутон і Венера. Цього дня може відбутися важливе знайомство, але стосунки почнуться після 29 січня, коли Венера розгорнеться в прямий рух.

Для Раків, які вже перебувають у шлюбі, молодик може програтися як укладення важливої угоди або контракту.

3 січня Меркурій змінює знак і входить у восьмий дом гороскопу. Йтиметься про велику суму грошей - це можуть бути інвестиції або отримання прибутку.

14 січня Меркурій розгорнеться в ретроградний рух до 4 лютого - в цей період всі фінансові питання будуть на паузі, доведеться почекати отримання грошей, поки Меркурій не почне прямий рух, потрібно буде переукласти угоду, перефінансувати якийсь проект, переоформити соціальну допомогу. Можуть бути затримки у виплаті зарплат, аліментів, соціальної допомоги. Якщо ви, наприклад, збираєте документи для кредиту, то рішення, найімовірніше, отримаєте після 4 лютого. Якщо йдуть переговори з приводу якоїсь угоди, то результат теж буде на початку лютого.

Восьмий дом гороскопу також відповідає за інтимні стосунки та психологічний стан. У ваше життя може повернутися колишній коханий. Можуть повториться якісь переживання, спливти психологічні травми.

читайте такожЗміниться все - імідж, місце проживання, коханий: гороскоп на січень 2022 року для Тельців

17 січня - повня у знаку Рака в першому домі гороскопу. Це буде дуже емоційний день для представників знака. Особливо його відчують Раки, які народилися з 18 по 21 липня.

"Повня прояснює щось, висвічує або закінчує. Іноді це кульмінація, завершення. Наприклад, завершення стосунків. Ви дізнаєтеся, як до вас ставляться інші люди. Це може бути ваша поява на публіці, наприклад виступ з промовою - вас стане видно. Цей повний місяць - вдалий час для популярності, реклами. До Раків буде прикута увага", - сказала астролог.

Раки можуть вирішити змінити імідж, зайнятися спортом, щось поміняти в зовнішності.

Під час повні знову постане питання стосунків - з друзями, колегами, клієнтами, коханою людиною.

18 січня Уран - планета сюрпризів, змін і свободи - розвертається в одинадцятому домі планів на майбутнє, Інтернету, друзів. Раки повернуть борги, які з'явилися у серпні, закриватимуть одні кредити й братимуть інші, розбиратимуться з податками. Представники знака можуть відкрити онлайн-бізнес, який змінить фінансове становище.

"До слова, Уран управляє восьмим домом гороскопу у Раків, тому ситуація з фінансами у них не стабільна: вони можуть багато заробити, а потім все втратити", - зазначила астролог.

Якщо в серпні Раки посварилися зі старим другом, то зараз можуть помиритися і відновити стосунки. Якщо була перерва в роботі, наприклад, ви з якихось причин не співпрацювали зі старим колективом, то після 18 січня ситуація зміниться, свідчить гороскоп на місяць.

19 січня північний місячний кармічний вузол входить в одинадцятий дом гороскопу у Раків.

"Кармічний вузол показує, на чому потрібно фокусуватися. І в найближчі півтора року ви будете розширюватися у своїй діяльності, у вас з'являться плани на майбутнє. Ця ідея не залишить вас у найближчі два роки. Якщо ви плануєте народити дитину, то це вийде. Найімовірніше, багато Раків вирішать стати лідером колективу, організації, групи за інтересами", - вважає Анжела Перл.

25 січня Марс - планета активності, пристрасті, сміливості - входить в сьомий дом стосунків, шлюбу та кохання. У Раків почнеться період побачень, в бізнесі - активні переговори. 29 січня Венера - планета любові та грошей - розгортається в прямий рух в сьомому домі.

"І це вже зелене світло для стосунків. Можете сміливо знайомиться, зустрічатися та ухвалювати рішення - ваша це людина чи ні", - резюмувала астролог.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти