Гороскоп на січень 2022 року обіцяє Близнюкам незліченне багатство і бурхливий роман

22 грудня 2021, 06:03
Весь січень Близнюки здійснюватимуть цілеспрямовані дії для отримання прибутку. Ті, хто грошима не цікавиться, сфокусуються на самопізнанні.
гороскоп
Новий рік 2022 почнеться для Близнюків з успіху у фінансових справах / Фото ua.depositphotos.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на січень 2022 року для Близнюків.

Перший місяць нового року буде для Близнюків дуже вдалим в плані фінансів - представники цього знака зодіаку точно розбагатіють, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

2 січня - молодик у восьмому домі гороскопу. На Близнюків чекає новина про спадщину або нову роботу, фінансова допомога від батьків, поява інвестора. З будь-якого джерела, зокрема і від банку або від держави, Близнюки отримають велику суму.

3 січня планета-управитель Близнюків Меркурій затримається на місяць в дев'ятому домі гороскопу. Це дом подорожей і всього, що пов'язано з закордоном. 14 січня Меркурій зупиниться і розгорнеться в ретроградний рух. На одних Близнюків чекають поїздки та подорожі, на інших - навчання або викладання, за яке вони отримають хороші гроші. У деяких представників знака почнуться судові процеси.

читайте такожВиконання мрії та підступність друга: прогноз на картах Таро для Близнюків на грудень 202117 січня - повня у другому домі грошей, який показує доходи, наприклад, зарплату. Близнюки можуть змінити роботу, закінчити проект і отримати за нього хороший гонорар. З'явиться підробіток. Можна отримати грошовий подарунок, хтось поверне борг. Якщо якесь фінансове питання виникло на початку січня, то до 17 числа з'явиться ясність і визначеність.

18 січня Уран, який знаходиться у дванадцятому домі гороскопу, зупиняється і розгортається в прямий рух. Він був ретроградним і повільно йшов назад з 19 серпня, загальмовуючи процеси. Уран перебував у секторі ізоляції та еміграції.

"Після 18 січня ви можете отримати потрібні вам документи, відкриється кордон і вийде здійснити задуману поїздку. Це міг бути період лікування. Якщо ви працювали десь далеко, перебували в ретриті, в селі, далеко за містом - тепер ви повернетеся додому", - зазначила астролог.

Перл додала, що Близнюки можуть повернутися до розв‘язання проблеми, яка виникла у них ще в серпні.

19 січня кармічні вузли на півтора року змінюють знак і йдуть у дванадцятий дом гороскопу.

"Висхідний кармічний вузол часто дає переїзд кудись далеко або еміграцію. Якщо у вас є такі плани, то в найближчі півтора року їх вдасться реалізувати. Також він дає самопізнання, самокопання, занурення в себе, духовне зростання. Кармічний вузол дозволить вам познайомиться із самим собою і знайти своє місце в житті", - зазначила астролог.

Дуже добре проводити роботу над собою, свідчить гороскоп на місяць. Це гарний час для позбавлення від залежностей - алкогольної, наркотичної тощо. Ви точно зможете з ними впоратися.

читайте такожЗміниться все - імідж, місце проживання, коханий: гороскоп на січень 2022 року для Тельців

25 січня Марс - планета активності та дій - входить у восьмий дом фінансів. У Близнюків активізуються фінансові процеси. Не виключені медичні операції.

"У багатьох Близнюків після 25 січня пожвавиться сфера інтимних стосунків", - зазначила Анжела Перл.

29 січня Венера розгортається в прямий рух. Це планета, яка символізує гроші та любов.

"Буквально в останні дні січня планета поставить останню крапку на якихось документах, і ви отримаєте свої гроші, роботу, яку хотіли, рішення суду тощо", - резюмувала астролог.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти