Купівля автівки, знайомство з іноземцем і далека дорога - гороскоп для Терезів на грудень 2021

30 листопада 2021, 15:41
Юпітер поміняє знак і перебуватиме там весь 2022 рік. У Терезів розшириться картина світу, буде більше можливостей, "світить" підвищення і збільшення доходів.
Терези
Терези будуть у вирі подій в грудні 2021, свідчить гороскоп на місяць / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала гороскоп на грудень для Терезів. За її словами, грудень - такий місяць, коли нудьгувати не доведеться. Буде і затемнення, і Юпітер змінює знак, і Венера розвертається у ретроградний рух. А значить буде багато подій і "нагорі", і "внизу".

Як розповіла експерт на своєму Youtube-каналі, 2 грудня Нептун розвертається в прямий рух після п'яти місяців ретроградного напрямку в шостому домі роботи.

"Якщо з червня у вас було мало роботи, або щось відкладалося, або це був один проєкт, що тягнувся всі ці п'ять місяців, нарешті його вдасться завершити. Нептун - туманна планета, можливо весь цей час у вас не було ясності й не було зрозуміло, в якому напрямку рухатися по роботі. Після 2 грудня з'явиться план, буде видно мету або ви отримаєте відповідь, на яку чекали весь цей час", - прогнозує Анжела Перл.

Також Нептун внесе ясність у стан здоров'я. Терези потраплять до фахівця, який пояснить, в чому проблема і що потрібно робити.

читайте такожГороскоп на грудень 2021: Козероги виб'ються з сил, але розв‘яжуть всі проблеми

4 грудня - останнє сонячне затемнення в третьому будинку гороскопу. Це дом комунікацій та спілкування.

"Ви отримаєте сертифікат або підете на курси, можливо вирішите стати блоґером. Можете знайти однодумців або поміняєте засоби комунікації - комп'ютер, телефон, автомобіль", - сказала астролог.

Також третій дом - це дом родичів. Терези отримають від них хорошу новину.

Може статися переїзд.

"Це фінальна точка в цій сфері життя - або щось вже змінилося, або зміниться остаточно у день затемнення", - додала Анжела Перл.

За її словами, після затемнення 4 грудня 2021 року зсувається фінансовий дом Терезів. Таким чином, 2022 і 2023 роки стануть роками матеріального благополуччя, нового фінансового доходу.

14 грудня Меркурій входить в четвертий дом гороскопу. Це дом місця проживання, сім'ї. Меркурій може привести гостей в будинок Терезів, або самі представники цього знака зодіаку поїдуть на батьківщину, в місце дитинства або, щонайменше, отримають новину від батьків.

Можлива угода з нерухомості, здійснення покупок для комфорту вдома.

В цей же день, 14 грудня, Марс входить в третій дом. Це планета сміливості, драйву, бажання та пристрасті. "Я хочу" - ось девіз цього періоду грудня. Причому Терези будуть не просто мріяти і планувати щось. Вони почнуть активно діяти для реалізації задуманого.

19 грудня Венера - планета грошей, любові та комфорту - зупиниться в четвертому домі гороскопу і розвернеться у зворотний рух.

"Будете передумувати, переоцінювати, вибирати. Венера буде ретроградною до 29 січня. І вам доведеться знову повторювати одні й ті самі дії, переробляти знову. Це може бути ремонт, переїзд з місця на місце, дизайн будинку, оформлення документів. Ці процеси триватимуть до 7 березня", - сказала астролог.

За словами Перл, які б процеси не запускалися, вони затягуватимуться й вимагатимуть вкладення грошей.

Венера буде з'єднуватися з Плутоном з 11 по 28 січня. Плутон - це "великі та чужі гроші", тобто кредит, інвестиції, фінансова підтримка родичів, отримання спадку.

Трансформація соціального статусу, зміна роботи й фінансового становища триватиме з середини грудня і аж до березня. Найімовірніше, в лютому Терези будуть ухвалювати рішення, а кульмінація буде вже в перший місяць весни.

Терезам "світить" розширення картини світу - гороскоп на грудень 2021

19 грудня - повний місяць в дев'ятому домі. Це міжнародні контакти і все, що пов'язано із закордоном. Можливо прояснення ситуації та подорож в інше місто, країну, поява клієнтів з-за кордону, знайомство з іноземцем.

Астролог прогнозує Терезам проблеми з фінансами. Можуть виникнути якісь обмеження в бізнесі, у зв'язку з чим грошовий потік зменшиться.

Крім того, представникам знака потрібно більше енергії для подолання проблем.

29 і 30 грудня Юпітер змінює знак і входить в шостий дом роботи і здоров'я й перебуватиме там весь 2022 рік.

"Юпітер - це диво. Туди, куди він входить, там все розширюється. Більше можливостей, більше роботи, розширення бізнесу, нові пропозиції, підвищення. Але пам'ятайте - разом з цим стане більше обов'язків і зобов'язань", - резюмувала Анжела Перл.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти