Крутий віраж долі та удача в кінці: про що попереджає Скорпіонів гороскоп на грудень 2021

25 листопада 2021, 07:57оновлено 29 листопада 2021, 22:00
Нептун завершить свій ретроградний рух - і ситуація проясниться. Скорпіонам доведеться провести велику роботу над собою та кардинально змінитися.
Скорпіон
Грудень 2021 принесе Скорпіонам великі зміни, свідчить гороскоп на місяць / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2021 для Скорпіонів. Якщо в цьому році у представників знака щось не складалося, то потрібно почекати ще зовсім небагато - кінець грудня принесе велику удачу і багато приємних сюрпризів. Ця смуга везіння триватиме і весь 2022-й рік.

Чого чекати Скорпіонам в любові та сім'ї в грудні 2021

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, 2 грудня у Скорпіонів розв'яжуться проблеми з сім'єю, дітьми, любовними стосунками. Якщо ви довгий час перебували в підвішеному стані зі своїми коханими, то цей день принесе ясність. Якщо ви опинилися в любовному трикутнику, то 2 грудня - після того як Нептун завершить свій ретроградний рух - ситуація проясниться. Навіть якщо не відбудеться розмова з цього приводу партнером, то Всесвіт пошле знаки, що допоможуть ухвалити правильне рішення і зробити вибір.

Фінансовий гороскоп для Скорпіонів на грудень 2021

4 грудня у Скорпіонів - сонячне затемнення в домі прибутку, грошей і фінансів. Протягом останніх двох років ситуація змінювалася в роботі, бізнесі, рівні доходів. Цей день поставить вирішальну крапку. На Скорпіонів чекає звільнення або нова пропозиція по роботі. Також зміниться джерело фінансових надходжень.

Може відбудуться якась важлива угода, наприклад, купівлі-продажу майна.

читайте такожЛюбовний трикутник, ризик і втрата грошей: про що попереджає Водоліїв гороскоп на грудень 2021Астролог попередила, що впродовж наступних років (2022-2023 рр.) Скорпіони можуть провести велику роботу над собою та кардинально змінити своє життя. Можливо, ви станете вже не тією людиною, якою є зараз, каже фахівець.

Також за кілька років Скорпіони займатимуть нове положення в суспільстві та повністю змінять своє оточення.

14 грудня на Скорпіонів чекають новини, що стосуються родичів. Може відбудися поїздка, але не далеко і не надовго.

Анжела Перл прогнозує, що в грудні 2021 Скорпіони будуть дуже активні та діяльні, часом можуть проявляти навіть агресивність. Доведеться відстоювати свою позицію й захищати свою правоту. Багато сил піде на роботу, особливо якщо діяльність пов'язана зі спілкуванням з людьми. Іноді навіть доведеться піти на ризик, щоби досягти мети.

19 грудня Венера розгортається в ретроградний рух до кінця січня. У життя Скорпіонів це принесе багато соціальних контактів і переговорів. Доведеться багато разів оцінювати ситуацію, перш ніж ухвалити якесь рішення. За словами астролога, можливо, зробити правильний вибір вдасться лише в лютому 2022 року. Наприклад, якщо ви хочете зробити велику покупку, то просто прицініться в цей період і зважте всі за і проти. Якщо ви збираєтеся в поїздку, то будьте готові до того, що плани зміняться, тож її доведеться відкласти. Також можуть зірватися важливі угоди, які планувалися довгий час.

читайте такожФінансовий гороскоп 2022: кому зі знаків посміхнеться грошова удача в рік Тигра

З 19 грудня потрібно уважно подивитися на своє оточення і провести деяку переоцінку - можливо, хтось займає чуже місце. Ближче до березня у ваше життя можуть увійти нові люди.

Закінчиться грудень 2021 хорошими подіями - на Скорпіонів чекає радість, любов, почуття задоволеності собою і своїм життям. Представники знака можуть зустріти нову любов, розширити бізнес, завагітніти, відкрити для себе нові перспективи, отримати подарунки. В цілому, за словами астролога, 2022-й буде для Скорпіонів більш вдалим роком.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти