Астролог назвала найдоленосніші дні для Тельців в грудні 2021

25 листопада 2021, 20:12
В останні дні цього року Тельці стануть магнітом, який притягуватиме правильних і потрібних людей, а удача супроводжуватиме їх весь 2022-й рік.
гороскоп, сузір'я, Телець
З'явився гороскоп на місяць для Тельців / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала гороскоп на грудень для Тельців. Останній місяць року стане вдалим для розширення горизонтів на роботі, в бізнесі та особистому житті. А для тих, хто давно мріяв про поповнення в родині, деякі дати особливо гарні для зачаття дитини.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, Нептун упродовж п'яти місяців був ретроградним в 11-му домі гороскопу Тельців, а 2 грудня він розгортається в прямий рух.

У зв'язку з цим представники знаку нарешті зможуть визначитися зі своїми мріями та цілям. У цей день туман розвіється - все стане чітко й зрозуміло. До Тельців прийде розуміння того, чого вони хочуть домогтися і про що мріють, прийде впевненість, що все це можливо реалізувати.

Грудень 2021 принесе Тельцям удачу у фінансах

4 грудня буде сонячне затемнення. Це останнє затемнення у восьмому домі гороскопу, тобто в секторі фінансів. Ці затемнення тривали впродовж двох років і нарешті прийшов заключний етап.

Астролог прогнозує: якщо у представників знака були фінансові проблеми, доводилося виживати і зводити кінці з кінцями, то тепер цей період закінчиться. У Тельців з'явиться шанс отримати "великі або чужі гроші". Вдасться нарешті виплатити кредит, отримати гроші через суд, спадщину, свою частку при розділі майна тошо. Є шанс знайти інвестора, який захоче вкластися у вашу справу.

14 грудня Меркурій входить в дев'ятий дом гороскопу. На Тельців чекає "розширення картини світу" - поїздка, подорож за кордон, угода з іноземними партнерами, початок навчання.

В цей же день Марс входить у восьмий дом фінансів. Ця планета сміливості, активності, дій. Тому Тельці будуть дуже активні в плані фінансів. Вдасться отримати кредит, провести вдалі грошові операції.

Є ризик того, що у Тельців буде необхідність провести хірургічне втручання. В цьому випадку операцію краще планувати з 14 по 18 грудня. З 19 грудня пластичні операції або маніпуляції, пов'язані з красою, краще не проводити, радить експерт.

Кращий період для любові та зачаття дитини в грудні 2021 для Тельців

Анжела Перл прогнозує початок пристрасних стосунків для Тельців. А тим представникам знака, які вже закохані, можна сміливо планувати з 14 по 18 грудня зачаття дитини.

З 19 грудня Венера розгортається в ретроградний рух і буде з'єднуватися з Плутоном в дев'ятому домі гороскопу. Експерт прогнозує, що в цей період можуть відбутися серйозні зміни в любовній або фінансовій сфері. Можливі переїзди за кордон і будь-які інші зміни, які серйозно позначаться на житті Тельців. Трансформації триватимуть до початку березня, свідчить гороскоп.

Крім того, в останній місяць року у Тельців може помінятися зарплата, робота, рівень і джерело доходу. Орієнтовно це відбудеться також 19 грудня.

"Повний місяць часто висвічує щось, доводить до кульмінації та ставить останню крапку. Це можуть бути питання самооцінки, питання ваших цінностей, того, що ви цінуєте найбільше. Ось тут ви зможете ухвалити рішення, або Всесвіт допоможе ухвалити рішення 19 грудня", - сказала астролог.

Тельці, що народилися на початку травня, відчують напругу, пов'язану з повним місяцем. Їм доведеться докласти зусиль, щоби рухатися далі.

В останні дні 2021 року - 29 і 30 грудня - у Тельців з'явиться шанс знайти нових друзів, партнерів, однодумців, а також розширити свій бізнес, збільшити кількість клієнтів. Ці процеси триватимуть впродовж всього 2022 року. Тельці стануть магнітом, який притягуватиме правильних і потрібних людей, а удача супроводжуватиме їх весь наступний рік.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти