Великий куш і весілля з іноземцем: гороскоп для Овнів на грудень 2021

24 листопада 2021, 06:26
Останній місяць 2021 року буде сповнений подій. Особливо важливими будуть такі дати: 2, 4, 14 і 19 грудня. Експерт розповіла, до чого Овнам готуватися в ці дні.
Великий куш і весілля з іноземцем: гороскоп для Овнів на грудень 2021
Анжела Перл склала гороскоп для Овнів на грудень 2021 року / Фото pixaby

Астролог з 20-річним досвідом з Австралії Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2021 року для Овнів. У грудні відбудеться сонячне затемнення й Венера розвернеться в ретроградний рух. Це принесе Овнам серйозні зміни в кар'єрі та особистому житті.

Грудень 2021 - ще один місяць затемнення, але з 2 другого грудня Нептун, який з червня впродовж п'яти місяців був ретроградним, розвернеться в прямий рух. У знака зодіаку Овен Нептун був ретроградним в дванадцятому домі гороскопу. Це дом минулого, ізоляції, завершення, самотності, розповіла астролог на своєму YouTube-каналі.

З другого грудня низку процесів буде завершено.

"Можливо у вас була мрія емігрувати, і ви готувалися до цього впродовж цих п'яти місяців. Або було вивчення себе, занурення в себе, робота з психологом, езотерична робота, Дослідження минулих життів з регресологом. У вас зайняло стільки часу, щоби знайти себе. І другого грудня це вийде. Нептун вже розгортається", - сказала експерт.

Найголовніша подія грудня 2021 - це 4 число, коли відбудеться сонячне затемнення. І це останнє сонячне затемнення для Овнів в дев'ятому домі гороскопу. За словами, експерта ці затемнення тривали впродовж двох років, і ось нарешті цикл завершено.

Що може статися в житті Овнів 4 грудня

  • завершиться навчання;
  • буде ухвалено рішення піти вчитися або, навпаки, викладати, вести курси, стати коучем;
  • зустріч з наставником або вчителем;
  • завершаться міжнародні угоди;
  • отримання роботи в іноземній компанії;
  • еміграція;
  • весілля з іноземцем;
  • співбесіда на візу, ПМЖ, громадянство;
  • завершуватимуться справи, пов'язані з судами та документами.

Перл додала, що затемнення завершить процеси в будь-яких юридичних процесах. Причому судові тяжби закінчаться швидко і на вашу користь.

Що принесе Овнам 14 грудня 2021

14 грудня 2021 Меркурій поміняє знак та увійде в десятий дом гороскопу. Це дом цілей та досягнень. А Меркурій - це будь-яка інформація, наші думки, переговори.

"Схоже, що ви підете на співбесіду на роботу, вам запропонують підвищення, з'явиться ідея щодо нової сфери в якій ви працюватимете. Або ви вирішите навчитися новій професії. Можливо знайомство з кимось, хто вплине на ваше бачення мети", - зазначила астролог.

Крім того, 14 грудня в дев'ятий дом гороскопу входить Марс, який управляє знаком Овна і додає вогню. Представники цього знака Зодіаку будуть сповнені рішучості, сміливості, емоцій, пристрасті у всіх своїх починаннях.

Фінансовий гороскоп для Овнів на грудень 2021

19 грудня Венера розгортається в ретроградний рух в десятому домі гороскопу і зупиниться там до 29 січня.

Венера символізує гроші, сектор кар'єри, а це означає:

  • ціни з клієнтами будуть переглядатися;
  • зарплата і посада будуть обговорюватися;
  • виникне питання змінювати чи не змінювати кар'єру, чи погоджуватися на нову посаду, чи відкривати новий бізнес.

Обдумування цих питань триватиме до кінця січня. І лише в лютому, а у деяких Овнів на початку березня, буде ухвалено рішення в цій сфері.

Крім того, Венера відповідає за стосунки між людьми. Можуть змінитися стосунки з вашим босом, колегами, друзями, коханими. Очікується зміна статусу. Перед Овнами постане питання - виходити заміж або не виходити, розійтися або зберегти зв'язок з партнером.

З 11 по 28 грудня Венера буде з'єднуватися з Плутоном. А Плутон - це планета великих грошей. Для багатьох Овнів грудень 2021 буде дуже прибутковим місяцем.

Представники цього знака Зодіаку можуть знайти інвестора, отримати дохід, прибуток у справі, в яку вклалися раніше.

Крім того, 19 грудня буде повний місяць. Повний місяць виявиться в третьому домі гороскопу. Тому для Овнів грудень буде місяцем соціальних контактів. Астролог радить якнайкраще себе розрекламувати і заявити про свої чесноти світу.

На Овнів чекає спілкування, різні комунікації та поїздки.

Анжела Перл також звернула увагу на напружений аспект між Сатурном і Ураном. Це загрожує конфліктними ситуаціями з друзями та колегами. Також потрібно потрібно добре планувати свої вчинки і діяти так, щоби ризик завжди був виправданий.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти