Вінчання, раптове звільнення та несподівана крадіжка: прогноз на картах Таро для Дів на грудень 2021

22 листопада 2021, 17:59оновлено 23 листопада 2021, 15:16
У грудні 2021 року Діви зможуть круто змінити своє життя - одружитися, змінити роботу або відкрити власну справу. Ще на них чекають подарунки та премії.
таро
Таро прогноз для Дів на грудень 2021 року від Анжели Перл / Фото pixabay.com

Астролог з 20-річним досвідом з Австралії Анжела Перл дала прогноз на картах Таро на грудень 2021 для Дів. В цілому, прогноз більш ніж позитивний.

Останній місяць цього року буде наповнений радістю і щастям, з фінансами буде все стабільно. А деяким Дівам "світить" пропозиція руки та серця. Також вірогідні подарунки, грошові винагороди та поїздки, йдеться на Youtube-каналі Анжели Перл.

Король Жезлів - значення в картах Таро

Чоловік може увійти в життя Дів в останній місяць 2021 року. Це може бути нове знайомство, і ця людина зіграє важливу роль в житті представників даного знака зодіаку. Чоловік буде представником вогняної стихії, тобто Овен, Лев або Стрілець.

Експерт додала, що ця карта може говорити й про шлюб, оскільки 29-30 грудня планета шлюбу/нареченого входить в сьомий дім на цілий рік.

Ієрофант в картах Таро - значення

Ця карта відповідає за традиції та може свідчити про шлюб, вінчання, заручини, хрестини. Щонайменше, Дів можуть запросити на весілля, як максимум - вони самі отримають пропозицію руки і серця.

Астролог радить розписуватися не пізніше 18 грудня, поки Венера не розвернулася. А ось саме свято весілля з гостями можна влаштувати і пізніше.

Ієрофант в картах Таро це також і вчитель. Деякі Діви можуть зустріти свого наставника, складатимуть важливий іспит, поїдуть на навчання або семінар або самі стануть коучем, мотиватором, який поведе за собою учнів.

Карта 8 Жезлів в Таро - значення

Вісімка Жезлів може означати прогрес, переїзд, подорож, зміну роботи або зміну одних романтичних стосунків на інші.

"Ця карта з'являється тоді, коли людина готова шукати новий шлях, підкорювати нові вершини, брати на себе відповідальність. Коли людина переросла ситуацію та йде далі шукати себе", - зазначила Анжела Перл.

Сім мечів в Таро - що значить

У грудні 2021 роки Діви будуть дуже прагнути до змін. Якщо мова йде про звільння або зміну роботи, то разом з вами підуть і ваші клієнти (наприклад, якщо ви косметолог, ріелтор, перукар, дизайнер тощо).

Іноді сімка мечів може говорити про шахрайство, крадіжку або про якийсь обман у вас за спиною. Астролог порадила Дівам бути уважними і обережними.

2 Пентаклів - значення

Ця карта відповідає за гроші в грудні 2021 року і говорить вона про те, що з фінансами все буде стабільно. Дівам потрібно буде балансувати, розподіляти фінанси в останній місяць року, що минає. Також двійка пентаклів може говорити про те, що будуть два джерела доходу.

10 Кубків - значення

У грудні Діви будуть емоційно наповнені, задоволені та щасливі. Радість принесуть члени сім'ї, свята, близькі, друзі, можливо гарна звістка.

У грудні на Дів чекають зустрічі з друзями, походи на концерти, корпоративи.

Король пентаклів - значення

Хороша карта, яка говорить про фінансову безпеку. Її можна назвати картою матеріального достатку.

Може означати появу чоловіка земної стихії - Телець, Діва, Козеріг.

Дівам король пентаклів може принести подарунок або премію на роботі.

Можливо самі Діви здійснять цінну покупку. Астролог радить встигнути зробити це до 19 грудня і обов'язково зберегти чек. Можливо потім ви захочете повернути куплене в магазин або обміняти.

Карта Суд - значення в картах Таро

Карта пробудження, ясності. Її девіз - "Я знаю, чим я хочу займатися. Я знаю, як я хочу жити. Я змінюю своє життя. Тепер я не боюся".

Ця карта принесе Дівам в грудні 2021 року завершення судових процесів, рішення суду щодо аліментів, розділу майна тощо або отримання важливого документа, який істотно вплине на життя.

Карта Сонце - що значить в Таро

Анжела Перл зазначила, що карта Сонце ніколи не буває негативною. Вона несе фінансове благополуччя, здоров'я, радість, щастя.

"Вона означає: людина на коні. Все буде так, як ви хотіли", - зазначила експерт.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти