Фінансовий гороскоп на тиждень 29 листопада - 5 грудня: Терезам - втрати, Водоліям - вдала знахідка

29 листопада 2021, 13:26
Хто на цьому тижні зможе розраховувати на отримання солідної грошової винагороди - розповість гороскоп Главреда.
Фінансовий гороскоп на тиждень
Фінансовий гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com/

У першій половині тижня багатьох знакам зодіакального кола вдасться вирішити бюрократичні проблеми, оформити виплати та довідки. Друга половина тижня пройде під впливом сонячного затемнення – це може привести до невірних рішень, збитків і великих витрат.

Про те, як фази місячного циклу вплинуть на благополуччя, і в який день потрібно побоюватися крадіжок і пограбувань, читайте в нашому матеріалі: Місячний календар на грудень 2021: знаки долі, великі втрати і найнебезпечніший день.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Овен

З понеділка по середу Овнам необхідно розібратися в своїх пріоритетах. Можна розривати невигідні договори або твердо відстоювати свої фінансові інтереси. Сприятливий період для інвестицій, навіть в ризикові проекти. Вже в четвер-п'ятницю підвищується ризик невеликих грошових втрат - штрафи або дрібні, але термінові витрати. Бережіть речі, які взяли покористуватися, вони можуть зламатися. На вихідних не варто затівати нічого серйозного, займайтеся повсякденними дрібницями.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Тілець

Укладення важливих договорів та угод краще перенести на першу половину тижня. Успішними будуть звернення за кредитами до фінансових установ або підписання договорів оренди. Вже з четверга варто стримати свої витрати. Сонячне затемнення 4 грудня допоможе вам позбавитися від установок, стосовно чужих грошей. Це допоможе відкрити нові захоплюючі перспективи для заробітку.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Близнюки

Близнюкам в першій половині цього періоду може посміхнутися удача з чужими грошима. Не виключено, що хтось оплатить ваш відпочинок або розваги. Інвестиції можуть принести дохід. Гроші будуть легко йти вам в руки, і для цього вам не доведеться докладати зусиль. Друга половина тижня не така сприятлива для проведення фінансових операцій. Варто виключити необов'язкові покупки і раціонально розраховувати бюджет.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Рак

З понеділка по середу сприятливий час для оформлення кредитів, виплат і візитів державні установи. Не виключені додаткові джерела доходу у чоловіка, щедрі подарунки або заможні клієнти. Друга половина тижня - вкрай несприятлива для будь-яких грошових операцій, крім повсякденних покупок.

читайте такожЯк в Новий рік 2022 догодити Тигру, щоб він приніс в будинок щастя і благополуччя

Фінансовий гороскоп на тиждень - Лев

Перша половина тижня буде щасливою для Левів в плані чужих грошей і речей. Не виключені приємні подарунки та сюрпризи. Покупки вскладчину будуть успішними. З четверга по неділю необхідно звести фінансову активність до мінімуму - тільки найнеобхідніші покупки і виплати.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Діва

Дівам в понеділок і вівторок потрібно навести порядок в грошах. Можна роздати борги і розпланувати бюджет на наступний місяць. Ви зможете швидко вирішити питання, в яких присутні не тільки ваші інтереси. Слідкуйте за грошима - на цьому тижні вони можуть йти занадто швидко. На вихідних не варто здійснювати великі покупки.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Терези

Терезам в першій половині тижня можна вирішувати питання, в яких необхідно відстоювати свої інтереси. Можливий додатковий дохід від фізичної праці або спорту. Ризик буде виправданим тільки в тому випадку, якщо ви ретельно зважили всі за і проти. У четвер і п'ятницю підвищується ризик втрат – не варто носити з собою великі суми і цінні речі. Вихідні присвятіть спілкуванню з рідними або друзями і постарайтеся відволіктися від думок про гроші.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Скорпіон

З понеділка Скорпіони можуть досягти успіху в бюрократичних справах при зверненні в державні установи. Не виключена можливість додаткових грошових надходжень від викладання або посередництва. Сонячне затемнення на цьому тижні допоможе вам прояснити вашу фінансову ситуацію і вийти на новий рівень заробітку. У другій половині періоду утримайтеся від великих фінансових операцій.

читайте такожЛюбовний гороскоп на тиждень 29 листопада - 5 грудня: Левам - авантюри, Водоліям - таємна зустріч

Фінансовий гороскоп на тиждень - Стрілець

Перша половина тижня буде успішною для Стрільців. Гроші будуть плисти до вас в руки, а переговори стосовно фінансів пройдуть успішно. Жінки-Стрільці можуть отримати цінний подарунок від шанувальника. На вихідних рішення всіх фінансових питань і необов'язкові витрати краще відкласти. Затемнення відбуватиметься у вашому знаку і це може наштовхнути на невірні рішення і фатальні помилки.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Козеріг

Венера у вашому знаку забезпечить легкий дохід і фінансову удачу, а вплив Сатурна допоможе зробити успішні інвестиції. Не виключено отримання грошової винагороди з офіційних джерел. Грошові питання будуть вирішуватися з легкістю. У другій половині тижня не приймайте ніяких серйозних рішень - вплив сонячного затемнення може бути непередбачуваним.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Водолій

У першій половині тижня Водолії можуть розраховувати на грошове везіння. Зірки обіцяють шанс знайти гроші або речі, які хтось втратив, отримати цінний подарунок або виявити велику суму грошей, про яку забули. Щасливчики і зовсім можуть сподіватися знайти скарб. Затемнення сонця може вплинути і на вас, тому варто утриматися від великих покупок і важливих рішень.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Риби

У першій половині тижня Риби можуть розраховувати на отримання загальної частини грошей. Прибуток може прийти від справи, якою ви займаєтеся. Вдалими будуть колективні покупки. У другій половині тижня варто максимально зосередитися на роботі – сонячне затемнення може привести до прикрих прорахунків і помилок.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти