Місячний календар на грудень 2021: знаки долі, великі втрати і найнебезпечніший день

17 листопада 2021, 11:11
В який день збільшується ймовірність крадіжок і шахрайства - небезпечні і вдалі дні грудня.
Місячний календар на грудень 2021
Місячний календар на грудень 2021 / ua.depositphotos.com/

Останній місяць року, що минає принесе сонячне затемнення 4 грудня, яке вплине на благополуччя і стабільність. Місячний календар на грудень 2021 розповість, які дні циклу можуть стати небезпечними, а коли перед вами відкриваються неймовірні можливості.

Про те, як можуть вплинути на успіх в особистому житті фази місяця наступного тижня, читайте в нашому матеріалі: Місячний гороскоп на тиждень 22-28 листопада 2021: Левам - переїзд, Скорпіонам - небезпека.

1 грудня 2021 року, 27 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Терези

відео дня

Двадцять сьомий місячний день підходить для духовного очищення і саморозвитку. Сприятливо починати вивчення чогось нового. Для того, щоб день пройшов позитивно, необхідно зізнатися собі в своїх сокровенних бажаннях і бути гранично чесними перед собою.

2 грудня 2021 року, 28 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Скорпіон

28 місячний день повністю у владі стихії води. Вона пов'язана з чуттєвою сферою і обіцяє несподівані сюрпризи. І не завжди приємні. Все буде залежати від того, чи зможете ви впоратися з цією непростою стихією, зберігаючи бадьорий настрій.

3 грудня 2021 року, 29 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Скорпіон

Ці місячна доба підкоряються стихії Землі. Земля - основа всього і наше ставлення до цієї стихії буде визначати, що ми отримаємо. Вона справедлива і дає кожному по заслугах.

4 грудня 2021 року, 29 місячний день до 08:49, 30 місячний день з 08:49 по 10:45, 1 місячний день з 10:45.

Молодик в знаку Стрілець. Сонячне затемнення о 10: 34.

Сонячне затемнення 4 грудня закриває коридор затемнень, який почався 19 листопада місячним затемненням. Це буде останнє затемнення року, що минає і торкнеться питань релігії і міжнародних відносин. У цей день варто утриматися від поїздок і подорожей.

5 грудня 2021 року, 2 місячний день

Зростаючий Місяць в знаку Стрілець

Початок зростання небесного світила ідеальний час для втілення в життя своїх сміливих ідей. До вас може прийти осяяння або натхнення. Інтуїція працює чудово, проте не варто повністю покладатися на її підказки. Задіявши логіку і внутрішній голос можна домогтися максимальних результатів.

6 грудня 2021 року, 3 місячний день з 11:33

Зростаючий Місяць в знаку Козеріг

День, який подарує надію і принесе натхнення. Сьогодні не час сумувати, Місяць наділяє нас життєвою енергією і ентузіазмом для нових звершень. Особливу удачу небесне світило обіцяє людям творчих професій з активною позицією.

7 грудня 2021 року, 3 місячний день до 12:22, 4 місячний день з 12:22

Зростаючий Місяць в знаку Козеріг

Досить активний день . Не час сидіти склавши руки. Тільки наполеглива праця допоможе вам досягти бажаного і втілити в життя свої плани. Ваш творчий початок особливо сильний, спробуйте зайнятися незвичайною справою і проявити свої здібності.

читайте такожГороскоп на грудень 2021: Левам - дивовижне везіння, Скорпіонам - заздрість суперників

8 грудня 2021 року, 4 місячний день до 12:52

Зростаючий Місяць в знаку Водолій

Четверта місячна доба день отримання інформації. Важливо вміти виловити в потоці цінні знання, які можна застосувати в будь-якій сфері вашої діяльності. Настрій, з яким ми приймаємо рішення, грає важливу роль в результативності сьогоднішнього дня.

9 грудня 2021 року, 5 місячний день до 13:11

Зростаючий Місяць в знаку Водолій

Активний день, в якому важливо не витати в хмарах, а спуститися на землю, і розібратися в своїх бажаннях. Ви зможете зрозуміти, які з ваших планів варто відкласти на більш сприятливий час, а які ідеї можна втілювати в життя незабаром.

10 грудня 2021 року, 6 місячний день до 13:24

Зростаючий Місяць в знаку Риби

Енергійний ритм попередніх днів в шосту місячну добу змінюється спокоєм. Не варто метушитися і поспішати, займіть позицію спостерігача і не випускайте з уваги важливі дрібниці. Добре проаналізувати результати вашої роботи і допущені помилки.

11 грудня 2021 року, 7 місячний день до 13:35, перша чверть

Місяць у знаку Риби

Це період натхнення і творчості. У цей час Місяць може допомогти зрозуміти сенс того, що відбувається, посилаючи знаки і натяки, підказуючи правильний напрямок. Небесне світило наповнюється силою і обдаровує людей життєвою єнергією, яка допомагає розкривати нові грані особистості.

12 грудня 2021 року, 8 місячний день

Зростаючий Місяць в знаку Овен

У восьмий місячний день починається нова фаза і світ переходить на новий щабель. Активні і енергійні добу, вдалі для нових починань і змін. Можна ставити крапку у відносинах, які себе зжили або починати нові.

13 грудня 2021 року, 9 місячний день

Зростаючий Місяць в знаку Овен

Спокуси будуть сьогодні випробовувати вас на міцність. Якщо ви не зможете встояти перед ними, урок доведеться повторити в наступному місяці. Можуть дати знати про себе проблеми, які ви довго відкладали в довгий ящик.

14 грудня 2021 року, 10 місячний день

Зростаючий Місяць в знаку Тілець

Цей день повинен стати невеликим перепочинком в напруженому активному ритмі. Будь-які нові починання можуть обернутися приголомшливими результатами. Місяць благоволить тим, хто сміливо йде назустріч своїй мрії і не боїться труднощів на шляху до її втілення.

15 грудня 2021 року, 11 місячний день

Зростаючий Місяць в знаку Тілець

Сьогодні Місяць своїми примхами може вивести з себе навіть самих врівноважених і розважливих людей. Потрібно контролювати свої емоції, щоб не наговорити зайвого і не образити своїх близьких.

16 грудня 2021 року, 12 місячний день

Зростаючий Місяць в знаку Тілець

Дванадцята місячна доба - ідеальний день для того, щоб розібратися зі своїми думками і почуттями. Це допоможе вам краще зрозуміти себе і розібратися в своїх справжніх бажаннях. Прислухайтеся до внутрішніх відчуттів і обов'язково балуйте себе приємними дрібницями.

17 грудня 2021 року, 13 місячний день

Зростаючий Місяць в знаку Близнюки

13 місячна доба - вельми непростий день. Для когось цей день може стати днем великих втрат, а для когось - неймовірних осяянь. Важливо розуміти, що Місяць наділяє людей величезною космічною енергією і витрачати її необхідно обережно.

18 грудня 2021 року, 14 місячний день

Зростаючий Місяць в знаку Близнюки

У цей день посилюється інтуїція. Не виключені містичні збіги і неймовірні події. Деякі можуть відчути тривогу і хвилювання. Головне проявити рішучість і діяти сміливо – місяць неодмінно оцінить такий підхід і не поскупиться на подарунки.

19 грудня 2021 року, 15 місячний день

Повний Місяць в знаку Близнюки

У день повного місяця на перший план виходить вміння контролювати свої думки і бажання. Прислухайтеся до голосу розуму і уникайте конфліктів. В повний місяць підвищується ймовірність піддатися всім своїм темним бажанням. Ці імпульсивні пориви спочатку принесуть задоволення, але незабаром доведеться про них пошкодувати. Уникнувши спокус, ви станете сильніше і отримаєте благосклонність світила.

20 грудня 2021 року, 16 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Рак

У цей день стриманість і дипломатичність допоможе не допустити виникнення конфліктних ситуацій, які вкрай небажані. Сьогодні можна задуматися про кардинальні зміни – ви зможете чітко побачити в якому напрямку рухатися і що змінити в своєму житті.

читайте такожСлов'янський гороскоп на 2022 рік: кому Златорогий Тур принесе неймовірну удачу і щастя

21 грудня 2021 року, 17 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Рак

День наповнений позитивною енергією. Він дає нам шанси, які потрібно не упускати. Відносини, які почнуться в цей день, будуть міцними і гармонійними. Категорично не можна сьогодні залишатися на самоті або віддаватися негативним думкам. Корисно спілкуватися з людьми, які поділяють ваші погляди і захоплення.

22 грудня 2021 року, 18 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Лев

18 місячна доба немов дзеркало, в якому відображаються всі наші помисли і бажання. Щирим і доброзичливим людям буде легко, їм нічого таїти. Людям з недобрими помислами, варто побоюватися, що все таємне стане явним, і всі побачать справжнє обличчя. У цей день легко потрапити в пастку маніпуляторів, тому варто обмежити спілкування з оточуючими.

23 грудня 2021 року, 19 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Лев

Не найкращий день для нових починань. У цей день варто проявити обережність у вчинках і словах. Насторожено поставтеся до будь-яких обіцянок. У цей непростий день на вас можуть нахлинути спогади минулого і спливти старі образи і розчарування. Важливо не зациклюватися на негативних переживаннях і провести день за улюбленим заняттям, яке допоможе відволіктися.

24 грудня 2021 року, 20 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Діва

У цей день не варто поширюватися про свої досягнення і плани на майбутнє. Важливо пам'ятати, що вчинки в 20 місячну добу можуть визначити подальше життя. Добрі діяння повернуться сторицею. Втім, як і злі наміри. Хороший день для будь-яких починань і саморозвитку.

25 грудня 2021 року, 21 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Діва

Енергетично сильний день, який допоможе впоратися з будь-якими неприємностями і труднощами. Рішучі і активні люди, які звикли швидко приймати рішення – сьогодні улюбленці фортуни. А ті, хто звик брехати і маніпулювати можуть накликати гнів небесного світила.

26 грудня 2021 року, 22 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Діва

У цей день сприятливо навчання і пізнання нового. Сьогодні відкриваються справжні наміри оточуючих вас людей, ви розумієте, хто заслуговує довіри, а хто здатний на зраду. Звертайте увагу на деталі, в них ховається цінна інформація. У відносинах настає час обговорити з партнером все назріваючі проблеми.

Місячний календар на грудень 2021
Місячний календар на грудень 2021 / ua.depositphotos.com/

27 грудня 2021 року, 23 місячний день. Третя чверть

Місяць в знаку Терези

Емоційно складний день. Підвищується ризик виникнення конфліктів, почуття стає складно тримати під контролем. Хороший день, щоб завершити всі поточні справи і підвести підсумки. По можливості варто провести день, знизивши спілкування до мінімуму.

28 грудня 2021 року, 24 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Терези

Цей день може вплинути на ваше майбутнє. Події, які відбудуться сьогодні, можуть повторюватися не один раз надалі. Прислухайтеся до інформації, яка надходить в 24 місячний день, і відокремлюйте важливе від другорядного.

29 грудня 2021 року, 25 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Скорпіон

Ця доба - день підведення підсумків та аналізу ситуації. Неквапливий повільний день. Багато хто може відчути занепад сил і впасти в меланхолію. Не варто вдаватися похмурим думкам, знайдіть собі заняття до душі або відвідайте цікавий захід.

30 грудня 2021 року, 26 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Скорпіон

Заздрість, гординя і зарозумілість можуть взяти верх навіть над самими доброчесними людьми. Небезпечний день, підвищується ризик крадіжок і пограбувань. Не варто повертатися додому пізно і довіряти малознайомим людям.

31 грудня 2021 року, 27 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Стрілець

Місяць подарує багато цікавих можливостей і перспектив. Потрібно тільки вміти бачити важливе і не відволікатися на дрібниці. Інтуїція допоможе прийняти правильне рішення навіть в самій заплутаній ситуації. Ваш настрій сьогодні позначає вплив на майбутнє. Хороші думки привертають до вас удачу і позитив.

Рекомендуємо почитати:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти