Місячний гороскоп на тиждень 22-28 листопада 2021: Левам - переїзд, Скорпіонам - небезпека

22 листопада 2021, 10:45
Кому зі знаків можна змінювати імідж, а кому бути уважними до свого здоров'я - розповість гороскоп Главреда.
Місячний гороскоп на тиждень
Місячний гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com/

У період убуваючого Місяця з 22 по 28 листопада необхідно бути особливо уважними до свого здоров'я і прислухатися до сигналів організму. Пройдіть планове обстеження, відвідайте фахівців, а також скоректуйте раціон харчування.

Про те, кому наступного тижня можна очікувати пропозиції руки і серця, читайте в нашому матеріалі: Любовний гороскоп на тиждень 22-28 листопада: Близнюкам - кардинальні зміни, Рибам - обман.

Місячний гороскоп на тиждень - Овен

У цьому періоді Овнам не варто відкладати вирішенням існуючих проблем. Спокуса відкласти їх в довгий ящик і забути до кращих часів велика, проте варто пам'ятати, що проблеми мають особливість наростати, немов сніжний ком. Гарний час, щоб проаналізувати власні помилки і зайнятися творчістю. У другій половині тижня ваше творче начало як ніколи посилюється.

Місячний гороскоп на тиждень - Тілець

Складна у фінансовому плані тиждень для Тільців. Вам належить вирішувати грошові питання і розбиратися, на чому можна заощадити, а що може принести дохід. Період убуваючого Місяця для вас буде успішним в справах любовних. Відносини, які зав'яжуться на цьому тижні, обіцяють бути міцними.

Місячний гороскоп на тиждень - Близнюки

Близнюки сконцентруються на сфері відносин. Ви відчуєте бажання більше часу проводити з коханим і це, безсумнівно, зміцнить ваш союз. Відносини можуть перейти на інший рівень, стати більш довірчими. Не виключені приємні подарунки і сюрпризи від вашої другої половинки. Будьте уважні до свого здоров'я, ризикуєте підхопити застуду.

Місячний гороскоп на тиждень - Рак

На цьому тижні Раки відчують приплив енергії і активність. Ви зможете з легкістю розправитися з труднощами, які раніше здавалися нездійсненними завданнями. На убуваючий Місяць вам стає легше домовитися з близькими людьми. Можна обговорювати питання, в яких не вдавалося досягти компромісу. Однак вирішення серйозних питань варто відкласти до початку зими.

читайте такожФінансовий гороскоп на тиждень 22-28 листопада: Близнюкам - втрати, Скорпіонам - дивовижне везіння

Місячний гороскоп на тиждень - Лев

Представники знаку стихії вогню на цьому тижні в центрі уваги і це анітрохи їх не бентежить. У такій ситуації легко піддатися гордині, проте зірки попереджають, що оточуючі легко зможуть потіснити вас з трону. Тиждень підходить для кардинальних змін в будь – якій сфері життя: зміна іміджу, новий шанувальник або переїзд на нове місце проживання.

Місячний гороскоп на тиждень - Діва

З середи починається важливий період в роботі, який зажадає від Дів максимальної віддачі і концентрації уваги. Ваші старанність і акуратність принесуть свої плоди. А увага до деталей допоможе обійти конкурентів. На цьому тижні дуже важливо проводити більше часу з дітьми.

Місячний гороскоп на тиждень - Терези

Життєва енергія Терезів в цьому періоді буде значно знижена. Ви можете відчути втому і нездужання. Вам необхідно знизити обороти і приділити увагу повноцінному відпочинку. Зустріч зі старими друзями або спілкування з близькими людьми допоможе вам розслабитися. До нових знайомств поставтеся насторожено, можливо ця людина не та, ким хоче здатися.

Місячний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Фокус уваги Скорпіонів буде зосереджений на сімейних відносинах. З партнером можуть виникати непорозуміння і розбіжності, які потрібно вирішувати спільно. Не варто йти на поводу у емоцій, приймайте рішення, керуючись холодним розумом. Водіям слід бути уважнішими на дорозі.

читайте такожКольори щастя і удачі в рік Тигра 2022 для кожного знака зодіаку

Місячний гороскоп на тиждень - Стрілець

У період убуваючого Місяця всі сили і енергію Стрільці присвятять професійній діяльності. Не виключені грошові надходження або отримання премії. Ваша праця буде винагородженою. Необхідно дотримуватися балансу між відпочинком і роботою, щоб відновити сили.

Місячний гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні Козерогам не доведеться нудьгувати. Зірки радять сконцентруватися на справах, які приносять максимальне задоволення. Так ви підвищуєте свою продуктивність і виконуєте більше. Хороший період для облаштування затишку в будинку: невеликий ремонт або перестановка будуть доречними.

Місячний гороскоп на тиждень - Водолій

Зірки обіцяють вільним Водоліям приємні зміни в особистому житті. Відправляйтеся за покупками, щоб оновити гардероб. Це підвищить самооцінку і як результат, приверне в життя нових перспективних шанувальників. Відносини, які почалися в цьому періоді, обіцяють бути чуттєвими і пристрасними. Вони зіграють важливу роль у вашому житті.

Місячний гороскоп на тиждень - Риби

Риб закрутить у вирі робочої суєти. Може здатися, що справах немає ні кінця, ні краю. Робота буде займати практично весь ваш час. Важливі зміни в родині можуть пройти повз вас. Проводьте кожну вільну хвилину з близькими, їм необхідна ваша допомога і підтримка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти