Любовний гороскоп на тиждень 22-28 листопада: Близнюкам - кардинальні зміни, Рибам - обман

22 листопада 2021, 19:47
Хто зі знаків буде зациклений на собі, а хто на роботі-розповість гороскоп Главреда
Любовний гороскоп на тиждень
Любовний гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com

На цьому тижні багато знаків Зодіаку відчують бажання зміцнити відносини і проводити більше часу з партнером. Сприятливий період для серйозних розмов і кардинальних змін в житті.

Про те, як число народження впливає на характер, читайте в нашому матеріалі: Єгипетський гороскоп за датою народження для жінок: як число народження визначає долю.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Фокус уваги в більшій мірі у Овнів буде на професійних досягненнях. Однак в особистому житті не виключені приємні зміни. Ймовірно, ви з партнером відчуєте бажання перейти на інший рівень: з'їхатися або познайомити свою другу половинку з батьками. Вільним Овнам потрібно бувати на світських заходах, не виключено, що там ви познайомитеся з впливовою людиною, яка зіграє важливу роль у вашому житті.

Любовний гороскоп на тиждень - Тілець

Тільці на цьому тижні будуть оточені увагою своєї другої половинки або шанувальника, який прагне завоювати вашу увагу. Якщо ваш партнер направить всі зусилля на зміцнення вашого союзу, то шанувальники зроблять все, щоб розтопити ваше серце. У цей період не варто проявляти ініціативу, приймайте всі знаки уваги, подарунки і компліменти.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

В особистому житті Близнюків намічаються кардинальні зміни. Вільні представники знака мають всі шанси зустріти на цьому тижні свою долю, а ті хто у відносинах почути заповітну пропозицію руки і серця. Не виключено, що вас порадують надзвичайні успіхи чоловіка або дружини. Ви чітко усвідомлюєте можливості, які перед вами відкриваються, і в той же час твердо стоїте ногами на землі, не літаючи з хмарами.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

На цьому тижні Ракам варто очікувати, що шанувальники будуть проявляти надзвичайну активність, щоб домогтися вашої уваги. Ви зможете зрозуміти, чиї почуття по-справжньому серйозні, а хто хоче швидкоплинних захоплень. У вівторок ваша практична сторона трохи переважить над романтикою, і ви більше часу будете присвячувати роботі, що може викликати невдоволення вашого партнера. В цілому хороший і спокійний тиждень, коли досягти взаєморозуміння буде дуже легко.

читайте такожГороскоп на грудень 2021: Левам - дивовижне везіння, Скорпіонам - заздрість суперників

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Зірки обіцяють Левам роман на робочому місці. Це може бути колега або підлеглий. Всі важливі події в особистому житті вже на фінішній прямій, однак, не варто квапити події, нехай все йде своєю чергою, а ви просто спостерігайте. Варто уникати конфліктних ситуацій з партнером через дрібниці, це може закінчитися серйозною сваркою і розставанням.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Романтичні пригоди, які відбудуться з Дівами на цьому тижні, будуть повністю в дусі знака зодіаку – максимально безпечними і без зайвих сюрпризів. На виключено, що в цьому періоді можуть початися серйозні відносини. У будь-якому випадку, знайомства будуть приємними, а співрозмовники цікавими. Дівам у відносинах потрібно додати яскравих фарб в усталений побут. Запросіть свого партнера на побачення в незвичайне місце або займіться чимось новим. Це привнесе перчинку і вечір буде незабутнім.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Цей період ідеальний для того, щоб займатися облаштуванням сімейного затишку в своїй оселі. Можна затіяти невеликий ремонт або перестановку, яка не тільки освіжить інтер'єр, але і зміцнить ваш союз. Спільне заняття допоможе згуртувати сім'ю. Вільним Терезам зірки обіцяють цікаве знайомство з несподіваним продовженням.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

На цьому тижні життєва енергія буквально переповнює Скорпіонів. Ви постійно будете в русі. Ініціатива в цьому періоді - ваша перевага, яка допоможе, як привернути увагу людини, яка подобається, так і зав'язати нове знайомство. Турбота і увага партнера може переповнити вас почуттями і надихнути на несподівані вчинки, які зміцнять відносини.

читайте такожЛюбовний гороскоп на 2022 рік: в якому місяці знаки Зодіаку зможуть зустріти свою долю в рік Тигра

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Весь фокус уваги на цьому тижні спрямований на ваші бажання і потреби. Себе ви будете любити найбільше і це добре, прислухатися до своїх почуттів і робити те, що Вам цікаво і приносить задоволення. Такий стан речей може не припасти до душі вашій другій половинці, і вона зажадає уваги. Щоб уникнути конфліктів, не варто у всьому потурати своєму его. Самотні Стрільці в центрі уваги - нові знайомства, романтика і флірт чекають вас.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні любов для Козерогів стає способом самовираження і самореалізації. Отримуючи знаки уваги шанувальників, ви будете підживлювати свою внутрішню впевненість у власних силах. Проявляючи своє "я" в турботі і увазі про партнера, ви відчуєте прилив енергії. Нерозділене кохання може стати поштовхом до пошуку своїх прихованих талантів.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Вся увага Водоліїв на вирішення питань кар'єри. Професійна діяльність буде займати весь час, не залишаючи особистому житті шансів. Перед вами відкриваються нові горизонти і відносини відходять на другий план. Це може викликати невдоволення вашого партнера і спровокувати розбіжності.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Рибам, які в пошуку своєї другої половинки, зірки радять більше спілкуватися в групах за інтересами. Не виключено, що у вас зав'яжеться вельми динамічна листування онлайн. Бесіда буде цікавою, проте не варто квапити події. Рибам у відносинах варто відвідувати розважальні заходи разом з партнером. У неділю будьте відвертими зі своєю другою половинкою – вони інтуїтивно відчують обман.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти