Тріумф, визнання та великі гроші: Таро прогноз для Скорпіонів на грудень 2021

28 листопада 2021, 11:37
Астролог Анжела Перл склала гороскоп на картах таро на місяць для Скорпіонів і пообіцяла їм запаморочливу перемогу, раптову поїздку і великий куш.
Тріумф, визнання та великі гроші: Таро прогноз для Скорпіонів на грудень 2021
З'явився таро прогноз на грудень 2021 для Скорпіонів / Фото pixaby

Астролог з 20-річним досвідом з Австралії Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2021 для Скорпіонів. Місяць буде дуже вдалим і принесе успіх у багатьох сферах. Експерт радить довіритися долі. Навіть якщо здається, що вас закрутив вир подій та все відбувається занадто стрімко, не бійтеся, увійдіть у відчинені двері - на вас чекає здійснення всіх бажань.

Шістка жезлів - значення в Таро

Карта тріумфатора. Скорпіони будуть "на коні" в останній місяць року, що минає. Представників знака чекає успіх і визнання - їх будуть вшановувати, вітати і нагороджувати.

Також шістка жезлів можете означати поїздку.

"На вас чекає або перемога, або поїздка, якою ви також будете дуже задоволені", - сказала астролог.

10 кубків у Таро - значення

Карта радості, позитивних емоцій, яка означає наповненість. Зокрема, свідчить і про возз'єднання сім'ї. По десятці кубків Скорпіони отримають все, про що вони мріяли.

Четвірка кубків у картах Таро - що значить

У грудні 2021 року Скорпіони можуть отримати пропозицію, від якої їм доведеться відмовитися, тому що у них просто не буде бажання сказати "так". Також карта може означати пересичення від чогось або небажання приймати запрошення, наприклад, на побачення, в гості, на вечірку тощо.

Карта 9 мечів - значення

Астролог радить все ж таки не відмовлятися від пропозицій, які надійдуть Скорпіонам в грудні. Згодом представники знака можуть пошкодувати про те, що не погодилися.

Карта Ієрофант - значення

На Скорпіонів чекає зустріч з людиною, яка стане їхім наставником і вчителем та зможе допомогти гармонізувати емоційний фон.

Колесо фортуни - значення в Таро

"Все повернеться так, як потрібно вам. Можете не впадати в негатив. Все станеться найкращим чином і так, як ви хочете. Події будуть змінюватися, колесо крутиться. Просто довіртеся долі. Все йде так, як повинно бути, і двері можливостей відкриються, головне - не бійтеся в них входити", - порадила Анжела Перл.

Туз пентаклів у Таро - значення

Фінансове становище Скорпіонів в грудні 2021 почне поліпшуватися. Можна інвестувати, вкладати гроші. Також є шанс отримати пропозицію по роботі, яка принесе фінансовий прибуток.

Імператор - значення в Таро

У житті представників знака може з'явитися людина (Овен, Лев або Стрілець), який дасть слушну пораду.

Також самі Скорпіони без сторонньої допомоги зможуть знайти вирішення питання, яке не дає їм спокою.

читайте такожТаро прогноз на грудень 2021: яке майбутнє карти пророкують Левам

Карта Диявол - значення в Таро

Карта радить не зраджувати собі та своїм переконанням і не погоджуватися на сумнівні пропозиції, будь-то у стосунках, роботі, бізнесі. Якщо у вас не лежить до цього душа, краще скажіть "ні".

Також по карті Диявол на Скорпіонів чекають вечірки з алкогольними напоями. Астролог радить не захоплюватися, щоби не втратити контроль над ситуацією.

8 Жезлів - значення карти Таро

Карта швидкості й швидких рішень. Скорпіони в грудні 2021 будуть стрімко ухвалювати рішення, наприклад, можуть несподівано зірватися у подорож. Також ця карта віщує якийсь різкий поворот подій.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти