Гороскоп на вересень 2022: Діви притягнуть до себе гроші та випромінюватимуть любов

Гороскоп для Дів обіцяє їм у вересні багато компліментів / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

У перший місяць осені навряд чи вдасться реалізувати заплановане. Якщо ви хочете щось швидко провернути, то, найімовірніше, це не вийде, каже гороскоп.

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на вересень 2022 року для Дів. Фінансова сфера буде найголовнішою в цьому місяці. Стане більше не лише прибутку, а й оптимізму щодо фінансових перспектив.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, у перший місяць осені навряд чи вдасться реалізувати заплановане, адже шість з десяти планет будуть ретроградними. Тому якщо ви хочете щось швидко провернути або зробити у вересні, то, найімовірніше, це не вийде - планети будуть стримувати і гальмувати. Місяць хороший для завершення та стабілізації.

"Можна поліпшити щось. Подивіться на ваше життя. Ще раз зробіть крок назад і подивіться на нього, як на картину. Чи можна там щось підправити?", - порадила астролог.

З 6 по 30 вересня Діви випромінюватимуть вібрації любові. На вас чекає море компліментів. Діви будуть привертати до себе увагу, стосунки стануть гармонійними.

"Ви будете притягувати фінанси у вересні. Це можуть бути гроші за минулу виконану роботу або це будуть гроші вашого чоловіка або дружини, гроші організації. Також Діви отримають подарунки", - каже гороскоп.

У повню 10 вересня у Дів спадуть рожеві окуляри. Місяць, як величезний ліхтар, висвітить, як йдуть справи насправді в шлюбі або в бізнесі.

Астролог не рекомендує укладати угоди в цей час і здійснювати дорогі покупки, інакше можна пошкодувати або передумати.

З 10 вересня Діви переглянуть доходи, оплатять давні рахунки або піднімуть ціни на свої послуги. Можуть повернутися гроші від боржників, можуть заплатити гроші за роботу, яка давно вже зроблена. Не виключено, що виникнуть несподівані витрати.

З 24 вересня Діви отримають пропозицію нової роботи або з'явиться ідея, як заробляти більше. Не виключена фінансова допомога. На вільних Дів чекає запрошення на побачення або романтичну вечерю.

Вам також може бути цікаво:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти