Гороскоп на серпень 2022 для Дів: допомога вищих сил, таємний роман і подарунок

31 липня 2022, 16:40
Невидимі сили будуть протегувати Дівам. В яку б кризову ситуацію ви не потрапили, ангел хранитель допоможе, і все вирішиться на вашу користь.
Гороскоп Діва
У серпні Дівам несподівано пощастить, каже гороскоп / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп для Дів на серпень 2022 року.

У перший тиждень місяця буде потужне з'єднання трьох планет. Це Уран - планета сюрпризів і несподіванок, Марс - планета активності та енергії та кармічний вузол кармічний вузол Раху, який може приносити якісь доленосні ситуації в житті, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

За словами фахівця, в перший тиждень серпня Дівам несподівано пощастить. Ви можете поїхати за кордон, познайомитися з іноземцями або людьми іншої культури/національності. Також ви можете зустріти свого вчителя по життю. А ще - задуматися про сенс життя і раптом знайти його.

1 серпня невидимі сили будуть протегувати Дівам. Може наснитися віщий сон. В яку б кризову ситуацію ви не потрапили, ангел хранитель вам допоможе, і все вирішиться на вашу користь. Крім того, можуть відбуватися містичні події, наприклад, настане чудесне зцілення від хвороби.

З 5 серпня по 27 серпня Меркурій входить в знак зодіаку Діви. Ви будете дуже чітко і логічно мислити, швидко планувати або легко запам'ятовувати, дуже продуктивно обробляти інформацію.

З 12 серпня Дівам захочеться взяти тайм-аут, відпочити або відправитися у відпустку. У деяких зав'яжуться стосунки на відстані або таємний роман. Можна отримати подарунок здалеку, гроші від родичів за кордоном або від нареченого.

Цього ж дня, 12 серпня, буде повня, яка висвітить питання, пов'язані з роботою. Можливо, з'являться нові правила, зміняться робочі години, відбудеться серйозна розмова з начальником. Деякі Діви можуть звільнитися з роботи. Також представники знака займуться здоров'ям і відмовляться від шкідливих звичок.

18 і 19 числа чекайте прибуток, говорить гороскоп. Слідкуйте за тим, щоби гроші одразу не пішли.

Якщо вам потрібна сума на операцію, на оплату чогось, то гроші до вас прийдуть у вигляді допомоги родичів або зі страхової компанії. Такж Діви можуть отримати спадщину.

З 21 серпня і в наступні сім місяців Діви будуть займатися тим, що спробують зрозуміти, яке місце вони займають в світі, яка у них репутація та яка мета в житті. Деякі займуться пошуком роботи, відкриють бізнес, будуть шукати клієнтів. Також потрібно буде швидше погасити якийсь кредит або іпотеку і більше працювати.

24 серпня Уран зупиняється і розвертається в ретроградний рух до 22 січня 2023 року. Діви можуть поїхати за кордон або, навпаки, повернутися додому. Може виникнути пауза в юридичних справах або судових розглядах. Гарний час для того, щоби подавати апеляцію. У вас можуть вимагати додаткові документи або повторну співбесіду.

Молодик 27 серпня дасть Дівам новий поштовх, нові стосунки, знайомство, роботу, місце проживання, нове джерело доходу. Найсильніше молодик відчують Діви, які народилися з 24 по 30 серпня.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти