Гороскоп на липень 2022 для Дів: далекі країни, проблеми з грошима і любовний трикутник

28 червня 2022, 06:49
В останній тиждень липня відбудеться глобальна та непередбачувана подія, яка змінить ситуацію. Енергетика буде дуже нестабільною, плани різко зміняться.
гороскоп для Дів на липень 2022
Деякі Діви почують освідчення в коханні, каже гороскоп на липень 2022 / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на липень 2022 року для Дів. У другий місяць літа представники знака будуть дуже активними в соціумі - на вас чекає багато спілкування, романтики і побачень. А ось фінансові потоки на деякий час будуть поставлені на паузу.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, в липні одразу п'ять планет будуть ретроградними, тому цей місяць вдалий для завершення, кульмінації, отримання результатів.

Передусім, варто враховувати, що енергія молодика 29 червня діятиме аж до 13 липня в секторі друзів, організацій, колективів. Можливо, ви будете брати участь в житті подруг або у вас з'являться нові друзі, нове оточення, група за інтересами або нові мрії та плани. До речі, знайомство може відбутися онлайн.

6 липня Марс - планета дій та активності - змінює знак і входить в дев'ятий будинок гороскопу. Це сектор того, що "високо і далеко". Це далекі країни, закордон, міжнародні організації, іноземці. У Дів може з'явитися спілкування з людьми іншої культури, іншої національності, іншої релігії. До речі, ви самі можете зануритися в релігію, поїхати в паломницьку поїздку, почати відвідувати церкву.

Діви визначаться з тим, куди вони хочуть поїхати, почнуть планувати переїзд, оформляти документи тощо. Хороший період для реклами своїх послуг, отримання освіти, для викладання.

6 липня Меркурій може принести якусь новину. Наприклад, вас похвалять за виконану роботу або ви отримаєте якісь гроші за проект.

Повня 13 липня пройде в секторі задоволень, радості, дітей - чекайте на хороші новини в цих сферах.

Деяким Дівам освідчаться. Вам "світить" романтика і побачення. У одружених і заміжніх Дів може з'явитися любовний трикутник - таємний роман стане явним.

У цю повню 13 липня добре відвідувати красиві та приємні місця, в яких ви можете отримати позитивні емоції.

З 19 липня Діви будуть дуже соціально активними. Ви будете багато спілкуватися, відвідувати різні місця. Все, чим ви займетеся, вам буде дуже подобатися.

З 20 липня добре позбавлятися від усього непотрібного, наводити лад, завершувати справи. Після такої глобальної "чистки" в житті, стане легше. Також Дівам потрібно буде ухвалювати рішення. Можливо знадобиться розібратися зі справами з минулого, знайти документ в архіві, свідоцтво про народження або доведеться відновити якісь документи.

читайте такожГороскоп Таро на липень 2022: Левам варто поберегти серце, Діви почнуть все з нуля, а на Раків чекає успіх

В останній тиждень липня або на початку серпня відбудеться глобальна і непередбачувана подія, яка різко змінить ситуацію. Енергетика буде дуже нестабільною, плани різко зміняться.

Потрібно бути дуже акуратними з транспортом. У цей період краще не лягати на операцію. До деяких Дівам несподівано прийде популярність.

Ретроградний Юпітер 2022 - чого чекати Дівам

З 28 липня Юпітер розвернеться в зворотний рух до 23 листопада і принесе паузу у фінансах. Може затримуватися прихід грошей, припиниться державна підтримка, зменшиться кількість клієнтів.

Водночас Діви отримають гроші, яких чекали давно. Можливо це буде повернення боргу або новина про спадщину. Не виключено, що деякі фінансові питання вирішаться лише після 23 листопада.

Коли Юпітер піде вперед, у Дів посилиться приплив грошей і з'явиться почуття психологічної та фінансової захищеності.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти