Гороскоп на травень 2022 для Дів: великий прибуток, яскраве особисте життя і підвищення на роботі

26 квітня 2022, 16:58оновлено 26 квітня 2022, 18:13
У перші два тижні місяця важливо ухвалювати лише обдумані рішення. Зоряний вихор може сплутати Дівам всі карти. Астролог радить бути обережними.
гороскоп, фінансовий гороскоп
Астролог передрекла Дівам дуже грошовий місяць травень / Колаж pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на травень 2022 року для Дів.

У травні буде багато подій - ретроградний Меркурій, місячне затемнення, молодик. Все це позначиться на житті Дів. У перші два тижні місяця важливо ухвалювати лише обдумані рішення, щоби згодом про них не пошкодувати, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

Отже, 3 травня Венера принесе Дівам гроші. Причому це будуть не зароблені гроші, а кредити, аліменти, допомога від держави, субсидія, стипендія, подарунки. Фінансова ситуація зміниться на краще.

З 11 травня прибуток у Дів збільшитися ще більше. Астролог попередила: якщо вам займуть гроші або дадуть кредит, то врах*йте, що відсотки також будуть великими. Якщо вам дадуть підвищення на роботі, то обов'язків також стане багато.

Після 11 травня у тих Дів, які хочуть завести дитину, підвищуються шанси завагітніти.

У самотніх Дів буде бурхливе особисте життя. Нестачі в романтичних партнерах точно не буде.

Ретроградний Меркурій 2022 - чого чекати Дівам

10 травня Меркурій зупиняється та до 3 червня розвертається в зворотний рух в секторі кар'єри та роботи. Можливо доведеться переробляти проекти, повернутися на стару роботу, з'явиться клієнт, з яким ви працювали раніше.

Не виключено повернення до якогось старого питання, пов'язаного з кимось із батьків. Можливо, хтось із членів сім'ї мінятиме роботу.

Діви, які готуються до весілля, змушені будуть перенести дату торжества.

У будь-якому випадку ситуація, яка проявиться по ретро Меркурію, буде тимчасовою.

Місячне затемнення 16 травня 2022

З 30 квітня по 16 травня триватиме коридор затемнень. У цей період слід утриматися від спонтанних дій. Ухвалюйте лише ті рішення, в яких впевнені на 100%.

"Подумайте дуже добре або краще почекайте, якщо не впевнені в чомусь. Ухвалюйте рішення після 3 червня, коли вже Меркурій розгорнеться в прямий рух", - порадила астролог.

Місячне затемнення принесе Дівам знайомство, якого ви дуже чекали, події в житті вашого брата або сестри або завершення якогось процесу, що стосується людей з вашого оточення.

Багато хто з Дів по затемненню 30 квітня або 16 травня переїде.

читайте такожСонячне затемнення 30 квітня 2022: яких змін чекати всім знакам зодіаку

З 22 травня активізується сфера самопізнання, пошуку себе і мети в житті. З'явиться перспектива в бізнесі, кар'єрі.

"Ви вирішите, що ось моя мета, Я буду реалізовуватися в цій сфері або я буду мамою, або я буду дружиною. Діви проявлять себе в новому статусі", - сказала астролог.

Чекайте події, пов'язаної з батьком або чоловіком, який відіграє важливу роль у вашому житті.

25 травня Марс додасть в життя дів енергію, активність і бажання діяти. Особливо це стосуватиметься сфери фінансів.

З'явиться можливість вирішити фінансові питання та кризову ситуацію.

Вам допоможуть родичі або, навпаки, вам доведеться надати фінансову підтримку близьким. В цілому, у Дів з'явиться почуття захищеності й стабільності.

З 29 травня будуть вирішуватися питання,пов'язані із закордоном. Це може бути знайомство з іноземцем, подорож, покупка квитків, Оформлення візи, хороша новина щодо виду на проживання, громадянства.

Молодик 30 травня 2022 - що "світить" Дівам

Новий Місяць принесе Дівам нову роботу, крок вперед по кар'єрних сходах, можливість реалізувати себе. Хтось із вашого минулого буде вас підтримувати, подзвонить колега зі старої роботи і запропонує новий проект.

"В цілому, може спрацювати тема кар'єри, просування та реалізації себе. Це дуже важлива тема для Дів у травні", - резюмувала астролог.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти