Гороскоп Таро на тиждень 20-26 червня 2022: розставання, кар'єрне зростання і порочна пристрасть

Гороскоп Таро на тиждень - чого чекати всім знакам зодіаку / Фото pixabay.com

Тельці можуть закохатися з першого погляду. На Стрільців чекає перемога і тріумф, а Овнам потрібно готуватися до різких змін, свідчить гороскоп Таро.

Гороскоп Таро на тиждень говорить про те, що деяким знакам зодіаку доведеться пережити важкі часи у стосунках. Інші ж зустрінуть нове кохання і отримають підвищення на роботі.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Смерть

Це потужна карта змін і трансформації. Впродовж цього тижня у ваших стосунках може відбутися серйозна зміна - готуйтеся до вихору подій. Деякі зв'язки вичерпали себе, і ви готові рухатися далі. Це створить хвильовий ефект непередбачених наслідків, які можуть вас здивувати.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта тижня: Туз кубків

Велике кохання вже маячить на горизонті. Тельці можуть закохатися з першого погляду. Також може з'явитися новий друг, який буде поруч багато років. До речі, це може бути і народження дитини або чотирилапий вихованець.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Повішений

Останнім часом ви почувалися розчарованими у стосунках. Можливо вони вам здаються тупиком або вулицею з одностороннім рухом.

Повішений приносить невизначеність з однієї причини - вам потрібно змінити підхід. Коли ви знімете рожеві окуляри, то зрозумієте, як змінити ситуацію.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Трійка монет

У вас є таємний шанувальник. За знаком зодіаку він Діва, Телець або Козеріг.

На роботі вам можуть запропонувати щось корисне. Продемонструйте свої таланти і сильні сторони. Будьте впевнені. Дійте так, ніби ви вже перебуваєте на тому рівні, до якого прагнете, радить гороскоп.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Вісімка мечів

Деякі стосунки стали для вас занадто передбачуваними, і ви відчуваєте, що кожен ваш день схожий на попередній.

Карти радять змінити лінію поведінки - цього буде достатньо, щоби знову зайнялася іскра і спалахнув інтерес одне до одного.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Двійка мечів

Дівам потрібно ухвалити важливе рішення щодо давніх стосунків. Проблема назріла вже давно. Можливо ви налаштовуєтеся на протистояння цьому і намагаєтеся щось змінити. Карти радять нарешті висловити свою думку і звільнитися. Ситуація покращитися, щойно ви зробите рішучий крок.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Диявол

Диявол приносить спокусу і сексуальну напругу в особисте життя. Можливо, ви відчуваєте почуття зовсім не до того об'єкта, до якого насправді слід. З одного боку, в коханні та на війні всі засоби хороші. Але ваша пристрасть матиме серйозні наслідки. Грайте чесно, щоби перемогти.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Двійка монет

Ви готові розширити своє коло друзів, возз'єднатися зі старими знайомими і розширити свої професійні горизонти.

Вам потрібна ця нова енергія. В результаті вона принесе вам великі можливості.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Шістка жезлів

Це карта перемоги і тріумфу. Ви досягли прогресу, опинилися в потрібному місці з потрібними людьми. Цінуйте все, чого вдалося досягти. Варто влаштувати собі маленьке свято.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Вісімка кубків

У вашому житті є стосунки, які завдавали вам болю впродовж тривалого часу, були важкими. Карта каже, що ситуація не покращиться.

Завжди шкода когось втратити або піти. Але тим не менше в майбутньому на вас чекає щось краще. Це розставання є необхідним, щоби звільнити місце для нових позитивних стосунків, які вже не за горами.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Лицар мечів

Водоліям потрібно бути напористими, прямими та відвертими з людьми, які останнім часом здавалися впертими.

Проявіть волю і владу, але не впадайте в емоції та агресію, радить гороскоп Таро.

Ця демонстрація сили необхідна прямо зараз, інакше чаша терезів хитнеться ще більше - і не в правильному напрямку.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Вісімка монет

Не варто розчаровуватися в тому, кого ви давно знаєте, але стосунки стали складними. Можливо останнім часом це більше схоже на роботу, ніж на розвагу, але ситуація може покращитися. Покажіть любов і турботу і стосунки переживуть важкий період і покращаться.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти