Гороскоп Таро на тиждень 13-19 червня: Близнюкам - щастя в любові, Ракам - заздрість, Левам - обман

13 червня 2022, 12:05оновлено 13 червня 2022, 16:42
Хто зі знаків на цьому тижні отримає визнання, хто занепокоїться грошовими питаннями, а хто буде слідувати за покликом серця.
таро, гороскоп
Гороскоп Таро на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому зі знаків варто стримати свій егоїзм і не зганяти роздратування на близьких людях, кому загрожують непередбачені витрати, а хто зможе досягти успіху у важливих життєвих сферах.

Хто зі знаків стане щасливчиками першого місяця літа, читайте в матеріалі: Гороскоп на Червень 2022 для всіх знаків зодіаку: Терезам - несподівані гроші, Стрільцям - заздрість.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Маг

Цей тиждень стане для Овнів часом нових починань. Будьте відкриті тому, що можуть запропонувати інші. Провидіння і можливості на вашому боці, так що використовуйте їх по максимуму. Не виключено, що далекі родичі порадують вас хорошими новинами, які піднімуть настрій. Ви зможете знайти джерело додаткового доходу, який зміцнить фінансове становище. Проводьте більше часу зі своєю другою половинкою. Відправляйтеся в невелику подорож або займіться яким-небудь незвичайним справою, яке згуртує ваш союз.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Повішений

Несподівані події можуть застати Тільців на цьому тижні. Вони зажадають уваги і, щоб вирішити проблему, потрібно зберігати спокій і розважливість. У професійній діяльності з'являється можливість продемонструвати свої професійні якості і показати сильні сторони. Це може підвищити ваші шанси на просування по кар'єрних сходах. Не виключені непередбачені витрати. Вільний час приділяйте рідним і близьким людям. Спілкування з ними зарядить вас життєвою енергією.

читайте такожГрошова удача, переїзд за кордон або сімейне щастя: три знаки зодіаку чекає 8 років везіння

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Десятка Кубків

Близнюки на цьому тижні будуть насолоджуватися своїм любовним життям, так як ця карта в розкладі являє собою кульмінацію зусиль, зроблених в любові і в гонитві за щастям. Ви можете помітити, що стан справ почало поліпшуватися і в інших важливих для вас сферах. Ви зможете досягти професійних успіхів і досягти намічених цілей.

читайте такожФінансовий гороскоп на тиждень 13-19 червня: Терезам - великі гроші, Козерогам - інтригуючі можливості

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Шістка Пентаклей

В цьому періоді Ракам буде складніше, ніж зазвичай побороти в собі почуття заздрості. Справи йтимуть не так як би вам того хотілося і успіхи інших можуть викликати хворобливі уколи. Зірки радять використовувати це почуття як мотивацію для досягнення поставлених цілей і самовдосконалення. Не варто зациклюватися на негативних переживаннях, повірте, що ви найкраще, що є у вашому житті, і не турбуйтеся про те, що є в іншої людини.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Король Кубків

Левам потрібно бути гранично обережними і пильними на цьому тижні, так як підвищується ймовірність стати жертвою обману і маніпуляцій. Вам не подобається визнавати, що ви можете бути досить наївними, щоб потрапити на чиюсь брехню. Ретельно перевіряйте отриману інформацію і не довіряйте красивим обіцянкам малознайомих людей. Нехай на цьому тижні недовіра стане вашим методом захисту.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Королева Кубків

На цьому тижні Діви доб'ються заслуженого визнання. Ви зможете проявити себе в професійній діяльності, і ваш авторитет серед колег зросте. В особистому житті також все буде складатися найкращим чином. Вільні представники знака в центрі уваги, отримують компліменти і знаки уваги. Це прекрасний час для флірту і романтики. Ви будете почувати себе добре, знаючи, що люди у вашому житті дійсно люблять і поважають вас; на цьому тижні ти всіма кохана людина.

читайте такожГороскоп на тиждень 13-19 червня: Дівам - розставання, Терезам-вороги, Водоліям - особисте щастя

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Імператор

Ви можете помітити, що речі у вашому житті здаються іншим заплутаним, але ви точно розумієте, що відбувається з вами. На цьому тижні ви відсуваєтеся на задній план, спостерігаючи за злетами і падіннями свого життя. Спостерігаючи за власним життям, ви можете зрозуміти, яким повинен бути ваш наступний крок. Ви будете покликані допомогти тим, хто не бачить виходу з темряви. Ви робите це з співчуттям і добросердям.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Дурень

На цьому тижні ви будете слідувати своєму серцю у всіх божевільних сценаріях, які тільки можете побажати. Не завжди ваші ідеї будуть раціональними, проте цей факт навряд чи зможе вас зупинити. Ви відчуваєте себе безтурботно, і хоча ви знаєте, що ось-ось будете залучені в речі, які можуть здатися неприємними, ви сприймаєте все це як забаву. Досвід - це те, що вам потрібно на цьому тижні, незалежно від ціни цього досвіду.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Королева Пентаклей

Стрільці на цьому тижні схильні нераціонально витрачати енергію. Для того, щоб досягти успіхів необхідно слідувати чітким планом, не звертаючи з наміченого шляху. Сеанси самокопання і аналізу помилок минулого можуть більше нашкодити, ніж допомогти. Не варто дозволяти негативним думкам взяти верх над собою. Якщо є можливість, присвятіть кілька днів повноцінному відпочинку, залишивши роботу за порогом.

читайте такожГороскоп на липень 2022 для всіх знаків зодіаку: Левам - великі гроші, Овнам - вагітність, Терезам - заздрість

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Вісімка Кубків

На цьому тижні Козероги присвятять левову частку часу, вирішуючи проблеми інших людей. Допомагаючи рідним і близьким і просто тим, хто потрапив у важку ситуацію, ви відчуваєте себе щасливими. Ви прикладаєте всі зусилля, щоб змусити посміхнутися того, хто вам доріг. Цей тиждень не про вас, мова йде про те, що ви робите для інших і як це приносить вам задоволення.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Сімка Пентаклей

Водоліїв цього тижня найбільше турбуватимуть фінансові питання. І не те, щоб ваше матеріальне становище переживає не найкращі часи, тут все стабільно, ви більше переживаєте про майбутнє. Ви надмірно турбуєтеся про гроші, але насправді ситуація під контролем. Увімкніть режим економії, це допоможе зробити накопичення, які допоможуть придбати більше впевненості.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Король Пентаклей

Емоційний фон Риб на цьому тижні буде нестабільним. Стає складніше стримувати емоції. Підвищується ймовірність сварок і розбіжностей з оточуючими. Не варто зганяти роздратування на близьких людях, позбавляйтеся негативу більш конструктивно. Варто також стримати свій егоїзм, який може стати причиною серйозних скандалів зі своєю другою половинкою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти