Гороскоп Зеленського на 2022 рік: астролог зробив передбачення для президента

Астролог розповів, коли і чому Зеленський може втратити президентську посаду / УНІАН

Астролог Влад Росс розповів, чи може Зеленський достроково залишити посаду президента.

Гороскоп на 2022 рік для президента України Володимира Зеленського обіцяє йому складний період, коли буде велика загроза втратити президентську посаду достроково. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, повалити Зеленського може майдан, за організацією якого стоятиме Росія.

«У гороскопі Зеленського в дім влади у березні 2022-го увійде Сатурн, символ повалення, в цьому сенсі збігаються гороскоп України і гороскоп Зеленського. Путін спробує повалити Зеленського з посади, і робити він це буде через майдан. До Нового року майдан розкочегарити не вдасться, тому що всі будуть зайняті святами, але після свят почнуться збурення, тарифні бунти, проблеми з газом і електроенергією. На тлі всього цього Зеленському буде вкрай складно втриматися при владі, і в лютому-березні його може знести майдан», – зазначив Влад Росс.

Читати такожПоліт над прірвою: астролог розповів, що чекає на Україну в 2022 році

При цьому астролог підкреслив, що, якщо Зеленський зуміє подолати цю ситуацію, він буде правити до кінця свого президентського терміну.

«У будь-якому випадку, найскладніший період його президентської каденції – це лютий і березень 2022 року», – додав Росс.

Крім того, астролог запевнив, що, навіть якщо Зеленського змете майдан, з України йому бігти не доведеться – він буде жити на батьківщині.

"Зрадник – не він, а люди з його оточення. Посадити Зеленського нема за що, тому і в'язниця йому не загрожує. У гороскопі Зеленського не виражений ні дім тюрми, ні дім еміграції", – розповів Влад Росс.

Також астролог застеріг, що в 2022 році на життя Зеленського, найімовірніше, буде скоєно замах.

"Коли Сатурн увійде в дім кар'єри і смерті, виникне небезпека для життя Зеленського – на нього може бути скоєно замах у березні. Але він виживе", – зазначив Росс.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Новини заразКонтакти