Політ над прірвою: астролог розповів, що чекає на Україну в 2022 році

14 грудня 2021, 06:41оновлено 14 грудня 2021, 12:30
Астролог Влад Росс назвав дату ймовірного вторгнення Росії.
Астролог склав гороскоп для України на 2022 рік
Астролог спрогнозував, що чекає на Україну в 2022 році / ua.depositphotos.com

Гороскоп на 2022 рік не обіцяє Україні особливих проривів і кардинальних змін у жодній сфері життя країни. Однак є небезпека віроломного вторгнення Росії у прийдешньому році. Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

На думку астролога, політична ситуація в Україні буде вельми напруженою наприкінці зими і на початку весни.

"Це буде обумовлено проекцією Чорного Місяця, Плутона і Сатурна – планет нещастя – в домі катастроф у гороскопі нашої країни. У зазначений період ситуація буде вибухонебезпечною, і може статися все, в тому числі майдан. У будь-якому випадку, дуже велика ймовірність сильної напруги в суспільстві, протестів, а також віялових відключень електроенергії", – зазначив Влад Росс.

Однак, за словами астролога, з початком квітня ситуація зміниться на краще.

"У квітні на Україну чекає удача. У цей час почнуть вирішуватися життєво важливі для українського народу питання про мир і благоденство", – вважає Росс.

У травні і червні, за прогнозом астролога, на Україну також чекає світла смуга.

"Благодать, вища любов, фінансові потоки, гроші, поліпшення добробуту, досягнення миру – все це дуже ймовірно в цей період", – запевнив Влад Росс.

Найбільш вірогідним місяцем віроломного вторгнення Путіна в Україну астролог вважає березень.

"Незважаючи на те, що звучить маса повідомлень, в яких говориться, що Путін нападе до лютого 2022 року, це відбудеться в інший час. Адже Путін ніколи не робить те, чого від нього чекають, в тому числі він не нападе і в ті терміни, що називаються. У березні передбачається великий парад планет, і така астрологічна ситуація збільшує імовірність вторгнення", – зазначив Росс.

В економічній та енергетичній сферах Україні також не уникнути проблем в 2022 році, і найскладніша ситуація очікується в лютому-березні.

"Деякі регіони України в лютому-березні будуть просто замерзати, і навряд чи нам вдасться уникнути віялових відключень електроенергії. Відчуємо ми всі ці проблеми, починаючи з другої половини січня. Це буде найскладніший період для нашої країни, я б його назвав польотом над прірвою", – прогнозує Влад Росс.

читайте такожНайгірший рік за останні п'ять років: що обіцяє Україні гороскоп на 2022 рік

При цьому він додав, що фінансова удача, приплив інвестицій, нові кредити МВФ, а також укладення важливого для України контракту, можливо, щодо газу, – всього цього варто очікувати після березня.

Що ж стосується епідемії коронавірусу, то, за прогнозом астролога, ковід залишить нас у спокої влітку 2022 року.

"Коронавірус не зникне – просто будуть зняті заборони і обмеження, перестануть примусово колоти вакцину, а сам ковід перетвориться на звичайне респіраторне захворювання", – пояснив Росс.

читайте такожАстрологічний прогноз на 2022-й для Росії: чи чекати майдану в Москві і кінця путінського режиму

В цілому, за словами астролога, в 2022 році Україні не варто чекати проривів.

"У річній карті нашої країни майже всі планети знаходяться у підвалі. Тому невеликі прориви в якомусь вигляді можливі з квітня по червень. Можливо, відбудеться якийсь геополітичний прорив, і в цей час Путін залишить Україну в спокої", – зазначив Влад Росс.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти