Йде масований ракетний і авіаційний удар: астролог назвав дати і найнебезпечніші регіони України

Гороскоп для України / pixabay

Окупанти готують нові удари по Україні.

Україну найближчим часом чекає небезпека через масштабну війну Росії. Як розповів астролог Дмитро Уранус, почалася лінія негативного впливу Марса, що символізує бога війни.

Негативний вплив Марса з 30 квітня по 30 травня проходитиме в західних регіонах України через міста Луцьк-Львів-Ужгород, що збільшує небезпеку від ракетних авіаударів.

"За астрокартографією карти Молодика і Сонячного затемнення, на заході України протягом травня можливі ракетні обстріли, в результаті яких будуть пожежі і руйнування. Тепер Закарпаття перестає бути найбільш безпечним регіоном України", - відзначає астролог.

У той же час ворожі авіаудари триватимуть на всій території країни.

"Небезпека для міст Заходу України не знижується. Закарпаття більше не є найбезпечнішим регіоном. Крім того, в найближчі 3 дні буде точним аспект з'єднання Сонця і урану в Тельці, що ще більше збільшує ймовірність масованих ракетних і авіаційних ударів з повітря по всій Україні без прив'язки до конкретних міст", - підкреслив астролог.

Читати також"Найважчий період пройшов": астролог склав гороскоп для України на травень і розповів про перемогу

Коли закінчиться війна в Україні

Раніше астролог Англеліна Михайличенко попередила українців, що сонячне затемнення 30 квітня може сильно вплинути на розвиток війни в Україні. За її прогнозом, нову фазу війни можна очікувати вже з 29 квітня.

Відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв назвав дати, коли йтимуть самі важкі бої і чого чекати Україні в майбутньому. Астролог зазначає, що українці повинні готуватися до літа. Тоді бойові дії будуть вщухати.

Читайте також:

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти