Як передати показання лічильників води, якщо трапився збій на сайті Київводоканалу

Як передати показання лічильників води, якщо трапився збій на сайті Київводоканалу / УНІАН

Киянам, які не змогли передати показання лічильника за воду, нарахували суми в платіжках за середнім тарифом.

На сайті Київводоканалу стався збій, через який багато клієнтів підприємства в останній день місяця не змогли передати показання лічильників води.

Відтак тим киянам, які не змогли передати показання лічильника за воду, нарахували суми в платіжках за середнім тарифом, пише Сьогодні.

У Київводоканалі проблему заперечують. Але в соцмережах люди продовжують скаржитися на необхідність оплачувати завищені рахунки через технічну проблему самої компанії.

Читати такожУкраїнці можуть залишитися без гарячої води: в чому причинаУ відповідь комунальники заявили, що за середніми показниками налічують перші місяці, а далі – за загальнобудинковими. І пропонують своїм клієнтам передавати показання з 11-го числа кожного місяця - коли на їхньому сервісі не буває перевантаження.

При цьому уточнюється, що подавати показання лічильників води краще після того, як пройшла оплата попереднього платежу.

Тарифи в Україні 2021

27 січня Кабінет міністрів України прийняв рішення, що тарифи на опалення та гарячу воду у цьому опалювальному сезоні не будуть рости.

Раніше постачальники газу опублікували тарифи на червень 2021. Ціни варіюються від 7,99 гривень до 11,89 гривень за кубометр. Детальніше читайте в нашому матеріалі Названо нові ціни на газ для населення: хто заплатить більше за всіх.

При цьому експерти прогнозують, що тарифи на опалення зростуть у більшості міст на 15-20%. Детальніше читайте в нашому матеріалі Тарифи на опалення та газ в Україні пішли в гору: чому літня лафа скасовується.

Тариф на електроенергію для населення в Україні до кінця червня ще залишається колишнім: Кабмін затвердив його в розмірі 1,68 гривень за кіловат.

Подорожчання електроенергії експерти очікують з липня - до 4 гривень за кіловат залежно від регіону. Детальніше читайте в нашому матеріалі В Україні оголосили про подорожчання електроенергії: хто платитиме більше за всіх.

Автор: Діана Бель
Новини заразКонтакти