Як прискорити Wi-Fi вдома: п'ять способів зробити роботу роутера кращою

Що робити, якщо у роутера маленька швидкість? Читайте на Главред / pixabay.com

Втомилися нарікати на поганий інтернет в квартирі? Є прості способи, що зробити, щоб роутер працював швидше.

Ви помітили, як багато часу ми проводимо в інтернеті? І мова вже навіть йде не про соцмережі і листування з друзями, а про повноцінну роботу з дому або навчання. Головною проблемою дистанційного режиму залишається повільна швидкість Wi-Fi. Главред розповість про способи, як зробити, щоб інтернет працював швидше.

Якщо у вас раптом відмовив зв'язок з роутером по бездротовому підключенню, то його потрібно тимчасово змінити на дротовий, синхронізувавши ключовий у роботі гаджет.

Налаштування роутера на максимальну швидкість по кабелю в такому випадку буде проводитися за простою схемою: під'єднайте шнур до роутера (він, якщо ви ним не користувалися раніше, повинен бути в коробці до роутера), а інший вхід вставте в гаджет. Зв'язок має з'явитися через хвилину. В крайньому випадку перезавантажте сам роутер - відключіть від електромережі, а потім - через 2 хвилини - підключіть знову.

Також ви можете звернутися у службу підтримки вашого провайдера. Часто непередбачені обмеження у швидкості інтернету їхніх рук справа.

Багато хто цікавиться, як збільшити швидкість Інтернету wifi на комп'ютері / Колаж Главред. Фото: скріншоти

Що зробити щоб роутер працював швидше - п'ять способів

Мережевий кабель - далеко не вихід, якщо у вас в роботі відразу кілька гаджетів, які потребують швидкісного інтернету. Тому звернемося безпосередньо до проблеми бездротового зв'язку.

Дотримуйтесь цих порад:

Тобто, не завжди проблеми з мережею означають проблеми з роутером. Іноді дають збій і самі гаджети. Вчимося налаштовувати домашню мережу:

Якщо проблему не вирішено, найкраще звернутися до провайдера. Часто різке падіння швидкості інтернету пояснюється проблемами у самого оператора.

Вас можуть зацікавити новини:

Новини заразКонтакти