Які харчові звички загрожують хворобами серця-відповідь вчених

Які харчові звички загрожують хворобами серця-відповідь вчених / УНІАН

Всім, хто бажає схуднути, медики радять повністю зосередитися на "корисних жирах", які містяться у великій кількості в рибі, авокадо, горіхах.

Зловживання кето-дієтою може привести до хвороб серця. Про це заявив кардіолог і головний медичний кореспондент Univision Хуан Рівера (Juan Rivera), повідомляє портал Eat This! Eat That.

Він назвав кілька харчових звичок, що руйнують здоров'я серцево-судинної системи. Наприклад, неправильне тлумачення правил дієти призводить до зайвого споживання жирів, підвищення рівня холестерину.

"Що є фактором ризику серцево-судинних захворювань", - розкрив лікар. Він також рекомендував всім бажаючим схуднути зосередитися на "корисних жирах", які містяться в рибі, авокадо, горіхах.

Любов до десертів — в тому числі морозива - "вбивці" здоров'я серця. Тому їсти морозиво потрібно тільки в особливих випадках, вважає фахівець, і обов'язково ділитися з кимось. Дієтолог Сабріна Ернандес (Sabrina Hernandez) просить не забувати з'їдати достатню кількість клітковини. Вона допомагає серцю, товстій кишці, знижує холестерин. Джерела клітковини-вівсянка, боби, яблука, цитрусові, цільнозернова пшениця, морква та інші продукти. Лікарі рекомендували ставитися до харчування серйозно і не їсти на ходу. Це і повинно позбавити від переїдання і сконцентрує на корисних продуктах.

Крім того, медики радять людям їсти філе лосося, лляне насіння, авокадо, фрукти, горіхи, які корисні для серця. Але навіть при дотриманні дієти з якісними і здоровими продуктами, не варто їсти багато. Надмірна кількість брокколі

Читати такожЯк вивести з організму сечову кислоту: ефективні народні засоби і дієта

Нагадаємо, раніше людям з підвищеним артеріальним тиском і слабкими судинами лікарі порадили уникати підйому важких гантель або гир.

Дієтолог проекту Natures Aid Дженні Логан назвала овоч, сік якого потрібно пити натщесерце проти високого тиску.

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти