Люди використовують не весь потенціал харчової плівки: 6 корисних хитрощів

6 корисних лайфхаків з харчовою плівкою / скріншот YouTube

Ми зібрали шість лайфхаків з харчовою плівкою, які вас точно здивують і стануть в пригоді надалі.

Харчова плівка - незамінний помічник для кожної господині, але не всі знають безліч корисних випадків, коли її можна застосувати.

Ми зібрали шість лайфхаків з харчовою плівкою, які вас точно здивують і стануть в пригоді надалі.

Тісто в плівці

Перед тим, як покласти тісто в морозилку або холодильник, оберніть його харчовою плівкою. Так вам не доведеться відривати прилиплі шматки від стінок миски, а тісто не просочиться сторонніми ароматами.

Замішуємо борошно з плівкою

Під час підготовки тесту, багато хто стикається з проблемою - борошно розлітається по всій кухні. Щоб цього не було, розстеліть харчову плівку, присипте її борошном, викладіть тісто і накрийте його харчовою плівкою. Завдяки цій хитрості вам не доведеться постійно відривати тісто від качалки і присипати її борошном.

Захищаємо клавіатуру

Крихти і розлиті на клавіатуру напої будуть не страшні вашій клавіатурі якщо обернути її в харчову плівку. Вона повтори форму клавіш, і ви майже не помітите різниці.

Яйце пашот в харчовій плівці

Візьміть невелику піалу, застеліть її харчовою плівкою, змастіть плівку рослинною олією, розбийте в неї яйце і зв'яжіть плівку так, щоб у вас вийшов тугий мішечок. Відваріть яйце в киплячій воді.

Як правильно зберігати банани

Оберніть підставу зв'язки бананів харчовою плівкою і зберігайте улюблений фрукт, не переживаючи про те, що він почорніє.

Погана плівка може стати хорошою

Якщо ви купили неякісну плівку, яка погано розмотується і постійно рветься, відправте її на кілька годин в холодильник. Управлятися з нею стане набагато легше.

Вам може бути цікаво:

Автор: Сергій Кущ
Новини заразКонтакти