Звичайна харчова плівка прибирає жир з живота: чи так це насправді

23 серпня 2022, 16:26
Харчова плівка на живіт - лайфхак, який давно "гуляє" по Інтернету.
Навіщо обмотують живіт харчовою плівкою
Навіщо обмотують живіт харчовою плівкою / скріншот

При занятті спортом багато людей вдаються до незвичайного заняття - вони обмотують живіт, руки або ноги харчовою плівкою. Вважається, що завдяки цьому можна скинути зайві кілограми.

Главред розбирався, на скільки ця процедура допомагає скинути вагу.

Зазвичай плівкою обтягують проблемні зони: живіт, сідниці, руки і стегна. Газообмін на поверхні шкіри порушується, тіло нагрівається і виділяє більше поту, щоб охолодитися.

відео дня

Одне з найпопулярніших помилок полягає в тому, що разом з потім з організму виводяться жир і токсини. Тому обгортання часто роблять на час занять в спортзалі, бажаючи домогтися найбільшого ефекту від тренування. Насправді піт на 98% - 99% складається з води.

Допомагає, але не від зайвої ваги

Експерт говорять, що обгортання допомагають позбутися від рідини, але не від жирової тканини. Такий спосіб працює в короткостроковій перспективі, щоб схуднути або втратити сантиметри за рахунок збільшення втрати води.

Метод харчової плівки більш ефективний у боротьбі з набряками, але не в довгостроковій перспективі. Завдяки підвищеному потовиділенню з організму швидше виходить рідина.

Однак так само швидко вона повертається, варто лише випити води. Жирову тканину тим більше не можна просто "розтопити", і ніякі гаджети не можуть цьому посприяти. Щоб спалити її, необхідно виконувати спеціальні вправи і стежити за харчуванням.

Сумнівна спа-процедура

Обгортання також часто проводять в якості спа-процедури. В такому випадку під плівку наносять креми і натуральні маски з медом, глиною і навіть перцем. Вважається, що це допомагає позбутися целюліту. Насправді, щоб зробити його менш помітним, потрібно проводити комплексну терапію. Крім того, занадто агресивні компоненти маски можуть викликати опіки.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти