Магнітні бурі в жовтні 2021: місяць почнеться з атаки в 5 балів

Магнітна буря 1 жовтня 2021: як пережити удар в 5 балів / 1zoom.ru

Магнітна буря 1 жовтня 2021 року спровокує сильні головні болі та проблеми із психікою.

Магнітні бурі в жовтні 2021 року починаються відразу з критичного удару в п'ять балів. Штормити почне з вечора четверга - а вже вночі в п'ятницю геомагнітні збурення досягнуть червоного рівня загрози.

У чому особливість цієї магнітної бурі

Магнітна буря 1 жовтня 2021 року вийде на пік у нічні години: близько 03:00 за Києвом збурення досягнуть позначки в п'ять балів, свідчать дані сервісу Магнітні бурі Гісметео. На спад буря піде лише ближче до 9 години ранку.

Читати такожКалендар магнітних бур у жовтні 2021: найнебезпечніші дніТобто ніч із четверга на п'ятницю буде неспокійною: буде важко заснути, можуть снитися неприємні сни (насильство, сварки, участь в якихось конфліктах) - так мозок уві сні реагує на скачки тиску. Добре відпочити за ніч не вдасться, але в будь-якому випадку варто відправитися спати раніше.

Перед сном можна прийняти теплу ванну, добре провітрити спальню і випити півчашки заспокійливого чаю або відвару (наприклад, відвар валеріани або липовий). А ось алкоголь приймати не варто: він може спровокувати спазм судин.

У п'ятницю вкрай напруженою буде вся перша половина дня. Лише після обіду рівень геомагнітних збурень знизиться до відносно безпечних трьох балів, підтверджує прогноз магнітних бур онлайн від ФІАН (Лебедєв).

Магнітні бурі сьогодні і на 3 дні - Магнітні бурі Гісметео

Що можна і чого не можна в дні магнітних бур

У період магнітних бур людський організм переживає сильний стрес - і тіло, і психіка. Тому в першу чергу не варто погіршувати ситуацію додатковими фізичними або психологічними навантаженнями: будь то інтенсивне тренування, незвичне для тіла фізичне навантаження або участь у конфліктах і з'ясування відносин.

Не варто перевантажувати і свій шлунок: краще зробити свій раціон більш легким і здоровим, на час відмовившись від гострого, жирного, солоного, копченостей і магазинних солодощів. Бажано влаштувати собі розвантажувальний день: день побути сироїдом або посидіти на дієті. Супи готувати в ідеалі на овочевому бульйоні або, як варіант – на м'ясі телятини, індички, курки. На друге їсти нежирне м'ясо або рибу. А в якості десерту можна з'їсти парочку бананів: у них багато калію, а також речовин, що захищають від стресу.

Читайте такожПовний місяць у жовтні 2021: що не можна робити в цей день

Пити найкраще чисту воду, для різноманітності – натуральні соки і морси, трав'яні чаї.

Фізичне навантаження під час бур корисне (воно покращує кровообіг) – але виключно помірне. Відмінним варіантом будуть: піші прогулянки, розмірене плавання, йога або стретчинг.

Нагадаємо, вчені змінили норму артеріального тиску для жінок. Як з'ясували дослідники з Smidt Heart Institute в Сідарс-Синай, нормальний артеріальний тиск у чоловіків вищий, ніж у жінок.

Раніше ми писали про тиск: симптоми, причини та лікування. Гіпертонія зазвичай розвивається протягом декількох років.

Автор: Діана Бель
Новини заразКонтакти