Повний місяць у жовтні 2021: що не можна робити в цей день

20 жовтня 2021, 09:07
Як підвищити життєву енергію в день повного Місяця - розповість Главред.
Повний місяць у жовтні 2021
Повний місяць у жовтні 2021 / ua.depositphotos.com/

Фаза місячного зростання в другому місяці осені досягне свого піку 20 жовтня о 17:56 за київським часом. Повний Місяць відбудеться в знаку Овна.

Овен - знак стихії вогню, тому день повного місяця наповнений агресивною енергією. У цей день люди схильні діяти під впливом емоцій. Ці спалахи допоможе згладити вплив Меркурія, який благоволить людям розумової діяльності.

У 14 місячний день підвищується народжуваність, багато хто може відчувати почуття необгрунтованої тривоги. Дають про себе знати хронічні захворювання.

відео дня

Про те, як впливають фази Місяця на самопочуття, працездатність і успіх, читайте в нашому матеріалі: Місячний календар на жовтень 2021: підказки інтуїції, випробування долі або успіх у творчості.

Повний Місяць у жовтні 2021: що можна робити

У період повного місяця варто уникати важких фізичних навантажень або напруженої роботи. Рішення всіх важливих питань краще відкласти на більш сприятливий день. У середу можна зайнятися нескладними справами, які відкладалися в довгий ящик.

Під впливом Овна люди схильні до підвищеної імпульсивності. Стає легше позбавиться від давніх проблем або закінчити відносини або дружбу, які зайшли в глухий кут. Однак приймаючи таке рішення, варто керуватися не впливом миттєвого бажання, продиктованого емоціями, а тверезим розумом.

У день повного Місяця варто віддавати перевагу спокійному відпочинку. Медитація, дихальні практики допоможуть впоратися з емоційною напругою дня і розсортувати думки і почуття. Посилюється інтуїція, і ви більш тонко відчуваєте настрій оточуючих. Добре створити щось нове: картина або вірш допоможуть підвищити енергетику.

читайте також"Кривава" повня 20 жовтня: астролог розповіла про небезпеку для кожного знака зодіаку

Що не можна робити в повний Місяць

У 14 місячний день варто уникати стресів і нервового перенапруження. Необхідно скоротити спілкування з оточуючими - цей вибухонебезпечний день - не найкращий для нових знайомств. У спілкуванні з родичами і близькими намагайтеся не провокувати конфліктних ситуацій.

Також не варто:

  • змінювати місце роботи;
  • проводити серйозні хірургічні втручання без крайньої потреби;
  • викидати особисті речі;
  • брати і давати в борг;
  • стригти і фарбувати волосся;
  • зловживати алкоголем.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти