Чому не можна роздавати свій одяг та взуття направо та наліво задарма

Задарма роздавати свої речі не можна, інакше до хати може завітати біда / Instagram

З одягом пов'язано безліч забобонів. Наприклад, кажуть, що віддаючи свої речі задарма, можна нажити нещастя.

Періодично наші шафи починають нас дратувати. І відбувається це не тільки тоді, коли в них накопичується занадто багато речей, які нам вже не пасують або не подобаються, а ще й тому, що вони буквально розриваються від енергетики, яку вони в себе «втягнули» - позитивної та негативної.

Хочете - вірте, хочете - ні, але кожна річ, яку ми носимо і якою володіємо, стає маленькою частинкою нас. Саме тому вкрай важливо те, куди дівається одяг і взуття після того, як їх місія в нашому житті виконана.

Уявіть собі, що здавна вважалося, що особисті речі людини в руках чужинця можуть перетворитися на елемент замовляння або привороту. Попри те, що ми живемо у 21 столітті, сьогодні повно тих, хто вірить у чаклунство і потойбічні сили.

Ба більше: чимало й тих, хто готовий «напаскудити» іншим. Тому перш ніж роздавати наліво і направо те, що пов'язане з вами, багато разів подумайте – а чи варто так ризикувати і чим це вам може повернутися.

Крім того, з одягом пов'язано безліч забобонів. Наприклад, кажуть, що віддаючи свої речі задарма, можна нажити нещастя.

Читати такожУ моду на літо 2021 входять божевільні і надзвичайно зручні жіночі сандалі рибалкиПодібна історія з чужим ношеним одягом - разом з гарною сукнею, розкішною спідницею і милою блузкою можна впустити до свого життя всі прикрощі попереднього господаря.

Цікава ситуація з речами тих, хто пішов у інший світ. Їх не потрібно викидати - вважається, що вони здатні принести іншим удачу і щастя.

Який одяг у жодному разі не можна роздавати

Запам'ятайте, є речі, які взагалі за жодних обставин віддавати не варто. Цей список включає: взуття, спідню білизну, піжами, халати, нічні сорочки і головні убори. Ці речі - дуже особисті, і віддаючи їх, можна знайти собі біду.

Крім того, зарубайте собі на носі: у головних уборів сильна енергетична сила. Вони торкаються волосся, з якого можуть виготовити ляльку вуду. Що стосується взуття, то здавна ноги асоціювали з якимось порталом, через який йде духовне і фінансове благополуччя. Тому віддавати комусь сандалі, босоніжки або чоботи — це табу.

Якщо все ж дуже хочеться віддати свої речі

Вихід, звичайно ж, є - ніхто не закликає вас накопичувати мотлох або спалювати все те, в чому ви ходили. Зокрема, для того, щоб ваш одяг не став в чужих руках зброєю, продайте його за будь-яку, нехай навіть символічну винагороду. Такий жест стане своєрідною межею, яка стане для вас захистом.

Читати такожУ моду на літо 2021 увійшли милі сарафани з 90-х, в які не можна не закохатисяАле перш ніж віддавати речі - обов'язково виперіть їх за допомогою мила і солі. Мило очистить одяг від бруду, а сіль — від вашої енергетики. Віддаючи речі, думайте позитивно і не шкодуйте ні про що. Тільки так вони не принесуть новому власнику нічого поганого, і ви не отримаєте погане бумерангом.

Автор: Адріана Бубновська
Новини заразКонтакти