У моду на літо 2021 увійшли милі сарафани з 90-х, в які не можна не закохатися

14 червня 2021, 16:24
Модні літні сарафани 2021 підкорять багатьох кольорами та силуетами: вони жіночні, вони витончені, і вони пошиті з тканин, які дуже приємні на дотик.

Гарне літо обов'язково має бути прикрашене легким, трохи казковим і стильним сарафаном, у якого важлива місія - стати не просто зручним елементом гардеробу, але і яскравим спогадом про теплі дні та неквапливі приємні прогулянки.

Ці приголомшливі літні жіночі сукні без рукавів, здається, були в моді завжди, і літо 2021 не стало винятком. Але дизайнери одягу попрацювали на славу, і модні літні сарафани 2021 підкорять багатьох кольорами і силуетами: вони жіночні, вони витончені, і вони пошиті з тканин, які дуже приємні на дотик.

Зустрічайте, в моді суцільний захват - саме так можна схарактеризувати милі сарафани літні 2021!

Модні сарафани літо 2021 – на що звернути увагу

Цього року все ще у тренді сарафани, в яких можна і на роботу, і на пляж, і під вінець – це бавовняні сарафани з вибитим малюнком, але не тільки білого кольору.

Такі сарафани були шалено популярні в епоху сміливих і незрозумілих 90-х, які зараз для нас багато в чому – джерело натхнення. Але, напевно, у багатьох ці незвичайні легкі платтячка асоціюються з серветками на столах у наших бабусь.

Модні сарафани літо 2021
Модні сарафани літо 2021 / Instagram

Також у моду увійшли неймовірні сарафани літні на бретельках. Це можуть бути варіанти з розрізом спереду, збоку, з ґудзиками або "гумкою" в області талії та грудей, які дуже нагадують дитячі сукні з тих же 90-х.

Модні сарафани літо 2021
Модні сарафани літо 2021 / Instagram

Який би варіант ви не вибрали, в будь-якому разі, відчуєте силу бретелей - вони додають легкості та, здається, в них з'являються крила!

читайте такожУ моду з 50-х повернулися карколомні та романтичні спідниці міні і максіУ сезоні літо 2021 в моді сарафани жіночі з рюшами. Як правило, це довгі і пишні багаторівневі сукні, які до низу розширюються.

Орієнтуйтеся на сарафани пастельних відтінків, а також моделі з принтами, у тому числі анімалістичними. Якщо хочете зробити акцент на талії і додати образу жіночності, то сарафани з рюшами стануть для вас ідеальним варіантом.

Модні сарафани літо 2021
Модні сарафани літо 2021 / Instagram

Для тих, хто прагне влітку показати всім свої гарні ніжки, у моді короткі джинсові сарафани.

Модні сарафани літо 2021
Модні сарафани літо 2021 / Instagram

Крім того, на особливу увагу заслуговують варіанти з дивовижними квітковими принтами, ефектними орнаментами, моделі в смужку і горошок.

Модні сарафани літо 2021
Модні сарафани літо 2021 / Instagram

Раніше йшлося про те, що сукні-сорочки будуть головним завойовником жіночих сердець у сезоні літо 2021. Так буває, коли в моду вриваються речі приголомшливі, неповторні і чарівні, а сукні у вигляді сорочки – саме такі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти