У моду на літо 2021 повернулися сукні-сорочки в стилі 1900-х, які подарувала світу Коко Шанель

31 травня 2021, 15:30
Попри безліч змін, жіночі сукні-сорочки просякнуті елегантністю та витонченістю, які в них вдихнула Королева моди.

Сукні-сорочки будуть головним завойовником жіночих сердець у сезоні літо 2021. Так буває, коли в моду вриваються речі приголомшливі, неповторні й чарівні, а сукні у вигляді сорочки – саме такі.

Більш ніж сто років тому - у 1900-х - їх подарувала світу легендарна Коко Шанель, і досі, попри безліч змін, жіночі сукні-сорочки просякнуті елегантністю та витонченістю, які в них вдихнула Королева моди.

Їх головною перевагою є те, що вони універсальні, і є відмінною базою для створення будь-якого повсякденного образу. До того ж модні дизайнери попрацювали на славу, і сукні-сорочки 2021 вийшли на новий рівень – вони реально стали елегантними, розкішними та витонченими. А все завдяки тканинам і деталям: цікаві ґудзики, вишивка, візерунки перетворили їх на справжні шедеври, перед якими складно встояти.

Ба більше: сьогодні сукні-сорочки – це вже далеко не варіанти у дрібну смужку, якими були завалені полиці магазинів кілька сезонів тому. Влітку 2021 на нас чекають сукні-сорочки небаченої краси – вони всипані фантастичними квітковими принтами, в які закохуєшся з першого погляду.

Крім того, змінилася й довжина – одні спогади залишилися від тих суконь жіночих, які за силуетом нагадували чоловічий елемент гардеробу. Модні сукні-сорочки 2021 - це, в тому числі, й довгі моделі, вони йдуть з оригінальними рукавами, оборками, бантами та навіть рюшами.

читайте такожУ моду на літо 2021 повернулися джинсові сукні в стилі 90-х, які випромінюють дух свободиЄдине, чим ці сукні жіночі 2021 відрізняються від інших варіантів - наявністю ґудзиків по центру.

Модні сукні-сорочки 2021
Модні сукні-сорочки 2021 / Instagram

Хоча короткі сукні у вигляді сорочки теж у тренді - вони стануть знахідкою для спекотного дня. На особливу увагу заслуговують варіанти з накладними кишенями. Орієнтуйтеся на світлі відтінки – блакитний, рожевий, м'ятний, бежевий, жовтий або білий.

Знахідкою для багатьох стануть сукні сорочки міді - це можуть бути і трохи приталені моделі, і трохи розкльошені. Їх гідно оцінять ті, хто шукає стильну, зручну та неперевершену обновку на літо.

Модні сукні-сорочки 2021
Модні сукні-сорочки 2021 / Instagram

Загалом ці запаморочливі жіночі сукні 2021 можна сміливо носити і на роботу, і на побачення, і на прогулянку з друзями, і на вечірку і навіть на пляж – все залежить від того, яке взуття завершить модний ансамбль.

Модні сукні-сорочки 2021
Модні сукні-сорочки 2021 / Instagram

читайте такожУ моду на літо 2021 увійшли слінгбеки – туфлі казкової краси з 40-х, які залишив нам ДіорСукні сорочки відмінно поєднуються і з кросівками, і з туфлями на підборах, і з босоніжками на плоскому ходу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти