Принесе багато побачень і нове кохання: коли краще купувати телефон за місячним календарем у вересні

Місячний календар покупок на вересень 2022 / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

У перший місяць осені новий ґаджет можна купувати жінкам, оскільки це місяць, коли варто вибирати красиві моделі та стильні аксесуари.

Якщо вам потрібно купити новий телефон, то краще робити це відповідно до місячного календаря. Астрологи кажуть, що якщо вибрати невдалий день, то є ризик того, що телефон може зламатися, загубитися або в цілому вас розчарує. Главред розібрався, коли краще купувати телефон за місячним календарем.

Сприятливі дні для покупки телефону в серпні 2022

У серпні новий ґаджет (телефон або комп'ютер) варто купувати, якщо ви будете використовувати його в справах, де важлива спостережливість, зосередженість і логічне мислення, а також якщо необхідно виконувати складні завдання і громіздкі обчислення.

Вдалі дні для покупки телефону або комп'ютера в кінці місяця - це 28 і 29 серпня.

Астрологи радять дуже акуратно поводитися з новим ґаджетом і запастися засобами для догляду за монітором і корпусом, а також антивірусними програмами.

Сприятливі дні для покупки телефону у вересні 2022

У вересні новий ґаджет сміливо можна купувати жінкам, оскільки це місяць, коли варто вибирати красиві моделі та стильні аксесуари. Новий телефон, куплений в перший місяць осені, принесе в життя більше краси та гармонії, зокрема у стосунках і особистому житті.

Знайомства і любовні побачення, призначені за допомогою цього засобу зв'язку, не розчарують, а зв'язок з коханим буде лише зміцнюватися.

Крім того, у вересні на новому пристрої у вас виходитимуть красиві та харизматичні фотографії.

Вдалі дні для покупки: 4, 5, 6, з 14 до 17 вересня.

Раніше Главред писав, коли і що найкраще купувати згідно з місячним календарем, щоби не витратити гроші даремно.

Вам також може бути цікаво:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти