Місячний календар покупок: коли та що найкраще купувати, щоб не витратити гроші даремно

16 серпня 2022, 13:04
Є дні, в які краще нічого не купувати, інакше річ швидко зламається, загубиться або ви просто будете незадоволені тим, як витратили гроші.
Місячний календар покупок
Покупки по місячним дням - коли і що найкраще купувати / Фото ua.depositphotos.com, pexels.com

Не секрет, що Місяць впливає на наше повсякденне життя. Залежно від характеру енергії Місяця дні можуть бути як сприятливими, так і навпаки, не дуже хорошими. Причому енергетика нічного світила може впливати не лише на наше самопочуття й настрій, але навіть і на покупки, які ми здійснюємо.

Астрологи кажуть, що є дні, в які краще нічого не купувати, інакше річ швидко зламається, загубиться або ви просто будете незадоволені тим, як витратили гроші. А щоб придбання порадувало і прослужило якомога довше, покупки варто робити по місячних днях.

Місячний календар покупок

В перший місячний день добре купувати предмети, які випромінюють світло. Наприклад, свічки, лампи, телевізори, монітори тощо.

відео дня

У другий місячний день можна робити будь-які покупки, а також брати в борг, витрачати гроші на розваги. Можна торгуватися, щоби придбати товар за найвигіднішою для вас ціною, і відстоювати свої споживчі права.

Третій місячний день підходить для планування і вивчення ринку.

У четвертий місячний день можна відправитися в ресторан або приготувати вдома особливу вечерю з делікатесами.

В п'ятий місячний день можна купувати подарунки. Причому витрачати дозволяється будь-яку суму грошей. Також це хороший день для благодійності. У майбутньому такий вчинок обернеться для вас удачею.

Шостий місячний день підходить для придбання інструментів, знарядь праці, верстатів і механізмів.

У сьомий місячний день найкраще купувати авіаквитки і туристичні путівки.

ВУ десятий місячний день добре купувати будматеріали і насіння рослин, в дванадцятий - ікони, свічки, предмети для духовних практик, йоги та медитації.

Тринадцятий місячний день хороший для того, щоби купувати все кругле — від апельсинів до тенісних кульок.

Чотирнадцятий місячний день підходить для покупки книг, підручників тощо.

У сімнадцятий місячний день можна купувати алкоголь, особливо вино. Воно буде смачним і якісним.

В вісімнадцятий місячний день можна купувати будь-які речі й товари. Єдине, що важливо враховувати: рішення про покупку ухвалюєте ви самі, слідувати чиїмось порадам не варто.

У двадцятий місячний день добре купувати домашніх тварин, улюбленців, а також велику рогату худобу, а в двадцять перший - різне спорядження, як для роботи, так і для спорту.

Двадцять другий місячний день підходить для покупок товарів для здоров'я та зміцнення духу.

У двадцять третій місячний день можна витратити гроші на товари для особистого користування (косметика, нижня білизна, предмети особистої гігієни).

В двадцять четвертий місячний день краще купувати лише ті товари, які вам добре знайомі. Не найкращий час експериментувати з новинками і з товарами, якими ви не вмієте користуватися.

У двадцять сьомий місячний день добре купувати будь-яку рідину, крім алкогольних напоїв.

Двадцять восьмий місячний день - день божевільного і бездумного шопінгу. Можна купувати, що завгодно і бути впевненим - покупка точно порадує і прослужить довго.

В тридцятий місячний день добре купувати ювелірні прикраси, вироби з металу, предмети мистецтва.

Чи можна робити покупки у повню

У п'ятнадцятий та шістнадцятий місячний день - повний Місяць. У цей період не можна робити покупки, причому не лише великі або для довготривалого користування.

Не варто купувати будь-які речі, які ви будете носити на собі, — від одягу і нижньої білизни до взуття, прикрас і годинників.

Несприятливі дні для покупок за місячним календарем

Восьмий, одинадцятий, дев'ятнадцятий, двадцять п'ятий, двадцять шостий і двадцять дев'ятий місячні дні не підходять для покупок. У ці дні краще по магазинах не ходити і гроші не витрачати.

Дев'ятий місячний день - не найвдаліший для фінансових операцій. Крім того, не варто брати кредит або давати гроші в борг.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти