Розберуться з головоломкою лише пильні генії: потрібно знайти пінгвіна в брудній кімнаті

Головоломка: потрібно знайти пінгвіна серед предметів на підлозі у спальні / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, OutdoorToys

Головоломка спантеличила багатьох. А ви зможете швидко знайти іграшкового пінгвіна серед предметів на підлозі у спальні?

Підтримувати здоров'я розуму так само важливо, як і здоров'я тіла. Рішення головоломок змусить вас думати по-іншому і поліпшити роботу мозку.

Нова головоломка не так проста, як здається на перший погляд. Багато хто спантеличено чухає потилицю та не може з нею розібратися.

Все, що потрібно зробити, це знайти іграшкового пінгвіна, захованого серед купи іграшок, розкиданих на підлозі в брудній спальні.

У цій головоломці немає обмежень за часом, але лише проникливі уми зможуть знайти пінгвіна за секунди.

Потрібно знайти пінгвіна серед предметів на підлозі у спальні / Фото: OutdoorToys

Підказка: сфокусуйте увагу на лівому боці зображення, варто уважно вивчити все, що знаходиться поруч з двоярусними ліжками.

Якщо ви все ж таки не можете знайти пінгвіна, то нижче є правильна відповідь.

Пінгвін висуває голову над невеликою купою іграшок у лівому куті прямо над рожевою коляскою.

Відповідь на головоломку, де знаходиться пінгвін / Фото: OutdoorToys

Зазначимо, головоломки корисні для нашого когнітивного здоров'я, оскільки вони допомагають легше зосередитися, покращують пам'ять і здібності до навчання.

Раніше Главред ділився складною головоломкою, яка пропонує читачам знайти помилку на малюнку, де зображена людина, яка дивиться телевізор. Якщо ви впораєтеся з цим за п'ять секунд або менше, у вас, ймовірно, вражаючий IQ.

Вам також може бути цікаво:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти