Шалена головоломка для геніїв: помилку на зображенні вітальні помітять лише люди з високим IQ

25 квітня 2023, 00:10
Складна головоломка пропонує читачам знайти помилку на малюнку, де зображено людину, яка дивиться телевізор.
головоломка
Тільки люди з високим IQ можуть знайти помилку на зображенні / Bright Side, ua.depositphotos.com

Різноманітні головоломки – це чудовий спосіб потренувати свій мозок та розвинути навички спостереження. Проте з новою головоломкою не кожен може впоратися, адже помилку на зображенні зможуть помітити лише справжні інтелектуали.

Як пише Mirror, cкладна головоломка пропонує читачам знайти помилку на малюнку, де зображено людину, яка дивиться телевізор. Якщо ви впораєтеся з нею за п’ять секунд або менше, у вас, ймовірно, вражаючий IQ.

Так, на малюнку зображено чоловіка, який відпочиває вдома на дивані, насолоджуючись чашкою гарячого чаю перед телевізором. На малюнку також зображено двох котів, які ходять по кімнаті. На перший погляд може здатися, що на картинці нічого незвичного немає, проте якщо ближче придивитись, то можна помітити різку помилку. Спробуйте знайти її.

відео дня
головоломка
Тільки люди з високим IQ можуть знайти помилку на зображенні / Bright Side

Ви впоралися з цим завданням за п’ять секунд або менше? Якщо так, то заслужено поплескайте себе по плечу та не соромтеся трохи похвалитися перед своїми друзями.

Звичайно, як і в усіх інших речах, щоб стати розумником, потрібен час і зусилля, тому не засмучуйтесь, якщо вам знадобилося трохи більше часу. Якщо ви ще не впоралися з цим завданням, то поверніться та спробуйте ще раз.

Сподіваємось, ви вже знайшли помилку, яка полягає у тому, що журнальний столик має лише три ніжки. Якби це була реальна сцена, то стіл, без сумніву, перекинувся б.

головоломка
Журнальний столик має всього три ніжки / Bright Side

Раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно знайти безхвостого кота за 15 секунд серед десятків його товаришів. На малюнку зображені тварини різного яскравого забарвлення, тому виконати завдання не таке уже й просто.

Також Главред пропонував розібратися ще з однією головоломкою. Вам потрібно за 11 секунд знайти всього одну зайву букву. З цим завданням впорається лише найуважніші.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти