Зі складною задачкою впораються одиниці: потрібно за 11 секунд знайти зайву букву на зображенні

12 квітня 2023, 19:48
З цією головоломкою зможуть впоратися лише люди з високим рівнем IQ.
головоломка, жінка
Потрібно знайти зайву букву за 11 секунд / колаж фото Bright Side, ua.depositphotos.com

Головоломка - відмінний спосіб відволіктися від буденних справ і дати своєму мозку час на так званий струс. Саме такі завдання можуть змусити його мислити нестандартно, як це проявляється в екстрених і стресових ситуаціях. Тільки в нашому випадку таку ситуацію створює не небезпека, а обмежений час.

Єдине, що вам потрібно - це зосередитися і позбавити свою голову від зайвих думок. Вся ваша увага повинна бути сконцентрована саме на цій головоломці. Тоді ви дійсно здивуєтеся, що здатні виконати подібне, повідомляє Mirror.

Перед вами картинка з набором, здавалося б, однакових букв. У нашому випадку - літери М. Однак тут все не так просто, адже серед них ховається лише одна зайва буква, яку потрібно знайти. Зверніть увагу на те, що візуально цю літеру не видно, вона взагалі не кидається в очі.

На виконання завдання у вас є всього 11 секунд. Запам'ятайте, з цим завданням впораються лише люди з високим рівнем IQ.

головоломка
Потрібно знайти зайву букву за 11 секунд / Bright Side

Де ховається зайва буква

Якщо ви змогли знайти букву І зробили це за 11 секунд, то можете сміливо собою пишатися. Однак і іншим сумувати не варто, адже завдання дійсно дуже складне.

Ми дамо вам підказку. Серед букв M сховалася буква N. бачите в чому складність? Ці букви візуально досить схожі між собою, а в такій величезній кількості літер відразу зрозуміло, що різниця ледь помітна.

Знаючи яка буква ховається між рядками, спробуйте знову відшукати її і зрозуміти, де ж саме вона ховається.

Якщо у вас не вийшло або ви просто хочете дізнатися відповідь, то ми зараз її розкриємо.

Варто відзначити, що всього на зображенні 11 рядів букв М. Потрібна нам літера N ховається на перетині між 3 рядком і 5 стовпом.

Не варто засмучуватися і думати, що у вас низький рівень IQ. Потрібно розуміти, що на різкість вашого погляду впливає все навколо - шум, відволікаючі моменти, втома і інше. Можливо у вас не вийшло саме через це.

головоломка
Потрібно знайти зайву букву за 11 секунд / Bright Side

Раніше Главред пропонував розібратися ще з однією головоломкою. Вам потрібно за 5 секунд знайти всього одну жабу, яка ховається в зеленому лісі. З цим завданням впорається лише 1% людей.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти