Ретроградний Меркурій 14 січня - 4 лютого: Левам - повернення старих ворогів, а Козерогам - гроші

Ретроградний Меркурій 2022 - чого чекати всім знакам зодіаку з 14 січня по 4 лютого / колаж ua.depositphotos.com

Овнам ретроградний Меркурій принесе зустріч зі старими друзями, а Тельцям - затримки в підвищенні на роботі й перенесення відрядження, каже гороскоп 2022.

З 14 січня 2022 року Меркурій розвернеться в зворотний рух і буде ретроградним впродовж трьох тижнів - до 4 лютого. Астролог Анжела Перл розповіла, що чекає в цей період всі знаки зодіаку.

Ретроградний Меркурій 2022 принесе Тельцям затримки в підвищенні на роботі й перенесення відрядження, Ракам - повернення боргу, а Скорпіонам - ремонт, розповіла Анжела Перл на своєму Youtube-каналі.

Ретроградний Меркурій 2022 - Овен

Овнам ретроградний Меркурій принесе зустріч зі старими друзями або однокласниками - вам подзвонить колишній колега, згадають друзі дитинства. Овни або займуться ідеєю, яку не реалізували раніше, або повернуться на стару роботу.

Ретроградний Меркурій 2022 для Тельця

Якщо у вас планувалося підвищення або переведення в новий відділ, то це призначення відкладеться. Перенесеться відрядження, відкладеться укладення шлюбу. Доведеться доводити свої професійні навички, а можливо навіть покращувати їх.

Ретроградний Меркурій 2022 для Близнюків

Близнюкам ретроградний Меркурій принесе затримки у всіх справах, пов'язаних із закордоном, ПМЖ, візами, документами і закордонними паспортами.

В цей час добре відновлювати судові процеси й подавати апеляцію, порадила астролог.

Ретроградний Меркурій 2022 - Рак

Період з 14 січня по 4 лютого вдалий для того, щоби погашати кредити, кредитні карти, перефінансувати кредит, переходити в інший банк, де менше відсотки.

"Якщо вам хтось винен грошей, то зараз вони повернуться. Якщо ви чекаєте соцвилати, аліменти, повернення податків - то ці виплати затримаються до 4 лютого або вам потрібно буде принести документи в податкову», - сказала Перл.

Можливо повернення колишнього і відновлення стосунків. Ретроградний Меркурій - поганий час для зачаття, зокрема і ЕКЗ, додала астролог.

Ретроградний Меркурій 2022 - Лев

Левам доведеться знову зайнятися проблемою, яку вони не розв‘язали раніше. Не виключена зустріч з колишніми коханими і відновлення стосунків.

На старого знайомого Леви можуть подивитися іншими очима і почати з ним романтичні стосунки. Буде порушено тему шлюбу та розлучення. Якщо планується весілля, то може змінитися склад гостей, доведеться переробити сценарій. Що стосується розлучення, то шлюборозлучний процес може затягнутися. У ваше життя можуть повернутися старі вороги, попередив гороскоп 2022.

Ретроградний Меркурій 2022 для Дів

Діви можуть вийти на стару роботу, доведеться переробити якийсь проект або повернутися до старої проблеми - наприклад, знову потік кран, залили сусіди.

Відбудеться зустріч з колегою по старій роботі або відрядження в те місце, куди ви вже їздили.

У період ретро Меркурія добре обстежити організм, здати аналізи, лікувати зуби. Операції робити не можна до 7 лютого, хоча планувати їх можна.

Ретроградний Меркурій 2022 - Терези

На перший план вийдуть питання дітей. Терези мінятимуть школу або дитячий сад, знову вірішать спробувати зачаття. Що стосується ЕКЗ, то краще його робити після 4 лютого, порадила астролог.

Вдалий час для обстеження організму, прийому вітамінів, підготовки до вагітності. Спливе інформація про колишніх, вони можуть зателефонувати або написати. Можна відновити хоббі, яке ви закинули раніше.

Ретроградний Меркурій 2022 - Скорпіон

Будуть вирішуватися питання нерухомості, місця проживання, ремонту. Можуть приїхати родичі, яких ви давно не бачили. Спливе інформація про Ваш рід. Доведеться переоформляти документи на будинок, квартиру, міняти заповіт.

Ретроградний Меркурій 2022 для Стрільців

Гарний час для техогляду або переоформлення машини. Купувати авто і будь-яку іншу техніку не варто до 7 лютого, порадила астролог.

У період ретроградного Меркурія у Стрільців можуть губитися посилки, повідомлення, файли, техніка може ламатися.

На зв'язок вийдуть родичі, з якими ви давно не спілкувалися.

Читати такожВсе піде шкереберть: астролог назвала найнебезпечніші дні ретроградного Меркурія 2022

Ретроградний Меркурій 2022 Козеріг

Козероги будуть сфокусовані на темі грошей. Ви отримаєте гонорар за раніше виконану роботу. Повернуть борги. Але якщо вам гроші потрібні терміново, то вони можуть затриматися. Якусь роботу доведеться переробити.

Ретро Меркурій - гарний час для перегляду зарплати, гонорару і свого прайсу.

Може переноситися виступ на конференції, зборах. Якщо ви зібралися купувати щось цінне, то угода може зірватися.

Ретроградний Меркурій 2022 Водолій

На перший план вийде тема стосунків. Передусім, ставлення до себе. Водоліям варто підняти самооцінку, змінити зачіску, макіяж, сісти на дієту, повернутися в спортзал.

Якщо ви хочете відновити стосугки з колишніми коханими, то варто робити це лише на ваших умовах.

Ретроградний Меркурій 2022 Риби

Риб чекає подорож в далекі країни. Потрібно буде зайнятися документами на переїзд або еміграцію. Доведеться приділити увагу питанням нерухомості, яка розташована в іншому місті або країні.

Потрібно буде поставити крапку в процесах, що тягнулися дуже давно.

Добре поїхати в санаторій, в ретрит, щоби відпочити, очистити організм і зайнятися здоров'ям.

Вам також може бути цікаво:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти