Все піде навперейми: астролог назвала найнебезпечніші дні ретроградного Меркурія 2022

11 січня 2022, 11:40оновлено 12 січня 2022, 12:59
Ретро Меркурій впливає на наше життя: губляться ключі, зникає інформація, ламаються телефони. Можуть бути перебої зі світлом та інтернетом, збої в авіасполученні.
планета, Меркурій
Ретроградний Меркурій 2022 буде з 14 січня по 4 лютого / Фото pixabay.com

З 14 січня Меркурій розвернеться в зворотний рух і буде ретроградним упродовж трьох тижнів - до 4 лютого. Астролог Анжела Перл розповіла, що можна і що категорично не треба робити в цей період і назвала найнебезпечніші дати.

Ретроградний Меркурій 2022 - дати

Меркурій буває ретроградним тричі на рік по три тижні. Дати першого розвороту Меркурія - 14 січня і 4 лютого - вважаються найскладнішими.

"Постарайтеся не бронювати квитки, не плануйте зустрічі. Щось може перенеститися, запізнитися, затриматися, щось доведеться переробляти. Не можна призначати операції", - сказала астролог на своєму Youtube-каналі.

За словами експерта, особливо відчують на собі ретроградний Меркурії ті, хто народився під знаком зодіаку Водолій, а також ті, хто народився з 28 січня по 1 лютого. У цих людей загальмуються процеси в справах, зміняться плани.

З 4 лютого, коли Меркурій знову піде в прямий рух, розворот планети відчують на собі Козероги, а також ті, хто народився з 13 по 17 січня. Цим людям також не варто планувати нічого важливого на 4 лютого.

"З 14 січня по 24 число триватиме так званий тіньовий період Меркурія. Якщо щось дуже важливе потрібно призначити, якщо ви хочете, щоби це розвивалося швидко, то краще почекати до 24 січня. Справи почнуть ґрунтовно зрушуватися з 4 лютого. Але краще почекати ще три дні - до 7 лютого. Після цієї дати відбудуться зустрічі, які відкладалися, знайдуться втрачені речі й посилки, які не доїхали вчасно. Можна летіти в подорожі, справи йтимуть з нормальною швидкістю, тому що під час ретро Меркурія все просувається не так, як планувалося", - зазначила астролог.

Анжела Перл розповіла, як ретроградний Меркурій впливає на наше життя: губляться ключі, зникає інформація, ламаються телефони, тому що Меркурій буде розвертатися в знаку Водолія. Можуть бути перебої зі світлом та інтернетом, будуть губитися файли, очікуються збої в авіасполученні й перельотах.

Ретроградний Меркурій - що не можна робити

Під час ретро Меркурія не рекомендується робити пластичні операції, тому що найімовірніше їх доведеться переробляти. Відвідувати стоматолога можна - лікувати зуби, робити чистку. Але від серйозних маніпуляцій (імпланти, вініри) краще утриматися.

Не можна підписувати важливі документи, купувати нерухомість або автомобіль - в результаті може з'ясуватися, що умови договору вам не підходять.

Міняти роботу під час ретроградного Меркурія в принципі можна, але потрібно мати на увазі, що найімовірніше ви не затримаєтеся на новому місці - умови будуть не такими, як вам обіцяли.

Небажано робити уколи краси і укладати шлюб. Січень 2022 - поганий місяць для цього, тим більше що ретроградним буде не лише Меркурій, але і Венера.

"Не починайте нічого нового, справи йтимуть зі скрипом", - сказала астролог.

читайте такожРетроградна Венера 2022 вдарить по здоров'ю - на що звернути увагу

Ретроградний Меркурій - що можна робити

Під час ретроградного Меркурія дуже добре робити все з приставкою з "пере" - перефарбувати стіни, переклеїти шпалери, перескласти іспит, провести нове обстеження організму.

Можна доробляти справи, які ви відклали на безвік, або зустрітися зі старими друзями, з'їздити в місця, в яких ви давно не були.

Ретро Меркурій - вдалий час для того, щоби відновити судові процеси, подати апеляцію, шукати щось в архівах.

Можна фарбувати волосся, стригтися. Добре купувати речі зі знижками.

Як повідомляв Главред, раніше Анжела Перл розповіла, що можна і що не можна робити, поки Венера буде ретроградною до 29 січня 2022.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти