Ретроградна Венера 2021-22: астролог розповіла, чого чекати всім знакам зодіаку

17 грудня 2021, 07:57оновлено 17 липня 2023, 10:58
На Тельців чекають романтичні стосунки з іноземцем і переїзд, Стрільці підвищать самооцінку, а Діви можуть опинитися в любовному трикутнику, свідчить гороскоп.
Венера
Венера буде ретроградною з 19 грудня по 29 січня і вплине все на всі знаки зодіаку / Фото pixabay.com

З 19 грудня 2021 Венера розвертається в ретроградний рух і рухатиметься назад до 29 січня. У цей період планета перебуватиме ближче до Землі, її вплив посилиться. Астролог з 20-річним стажем з Австралії Анжела Перл розповіла на своєму Youtube-каналі, як ретроградна Венера вплине на кожен із знаків зодіаку і на яку сферу життя варто звернути увагу.

Ретроградна Венера 2021 для Овна

У Овнів Венера буде розвертатися в десятому домі гороскопу, який пов'язаний з роботою, кар'єрою, з батьком або тим, хто найголовніший в сім'ї.

Представники знака будуть переглядати бюджет, розв‘язувати фінансові проблеми, обмірковувати питання, пов'язані з майбутньою кар'єрою. Може помінятися сфера діяльності або цінністю стане свобода, тобто Овни вирішать працювати менше годин на тиждень.

Ретроградна Венера 2021 для Тельця

У Тельців Венера буде в дев'ятому домі гороскопу. Планета вплине на всі процеси, пов'язані із закордоном - робота, романтичні стосунки з іноземцем, подорожі, переїзд. У Тельців може бути період очікування зустрічі з коханою людиною, яка живе в іншій країні, оформлення документів, пауза в рішенні про роботу або навчання за кордоном. Триватимуть ці процеси до 3 березня.

Ретроградна Венера 2021 для Близнюків

УБлизнюків ретро Венера перебуватиме у восьмому домі фінансів, "чужих і великих" грошей - кредитів, іпотек тощо. Можливо доведеться вкладати гроші або чекати коштів від вашого інвестора. Також може виникнути тема спадщини та поділу майна. До деяких Близнюків може повернутися колишній романтичний партнер. Або ви можете посваритися з коханою людиною і не спілкуватися всі півтора місяця, поки Венера буде ретроградною.

Ретроградна Венера 2021 для Раків

У Раків ретроградна Венера буде в сьомому домі любові, стосунків і шлюбу. На представників знака чекає зустріч, нова любов, планування майбутнього стосунків, пропозиція руки та серця, розлучення. Але зрозумієте, чи зробили ви правильний вибір, лише після 29 січня.

читайте такожГроші потечуть рікою й настане смуга везіння - що обіцяє Овнам гороскоп на 2022 рік

Ретроградна Венера 2021 для Львів

У Левів ретро Венера перебуватиме в шостому домі гороскопу, який відповідає за роботу та її обсяг. Потрібно буде переробляти роботу, проект, ухвалити рішення про те, чи доцільно займатися цією діяльністю. Може повернутися колишній співробітник або самі Леви повернуться в старий колектив. У цей період добре повертати борги і закривати кредити.

Ретроградна Венера 2021 для Дів

У Дів Венера буде в п'ятому домі любові. На представників знака чекає період комфорту, задоволень, любові до себе. Добре поїхати у відпустку в те місце, в якому ви вже були, зустрітися зі старими друзями або відновити стосунки зі старим романтичним патером. Можуть виникнути любовні трикутники і періоди сумнівів, чи потрібні вам ці стосунки.

Ретроградна Венера 2021 для Терезів

У Терезів Венера буде в четвертому домі гороскопу - це домашні справи. Астролог каже, що ви можете зробити свій будинок більш комфортним - зробити ремонт, поміняти штори, подушки, купити новий посуд. У сімейних стосунках можуть вплисти якісь образи з минулого.

читайте такожВиконання мрії та підступність друга: прогноз на картах Таро для Близнюків на грудень 2021

Ретроградна Венера 2021 для Скорпіонів

У Скорпіонів Венера буде в третьому домі гороскопу й принесе нові знайомства, нові контакти або новий роман. Стосунки можуть закрутитися по телефону або в соцмережах. Можлива покупка телефону, комп'ютера або автомобіля. Астролог не радить давати гроші в борг, тому що найімовірніше назад ви їх не отримаєте.

Ретроградна Венера 2021 для Стрільців

У Стрільців Венера буде в другому домі гороскопу фінансів, грошей, прибутку. Можуть бути перерви в роботі й надходженні коштів. Заплатити за виконаний проект можуть на початку лютого або навіть у березні.

Виникне питання переоцінки. Стрільці можуть замислитися над тим, чи достатньо вони отримують грошей за свою роботу. Венера штовхатиме представників знака перейти на новий рівень доходів.

Ретроградна Венера 2021 для Козерогів

У Козерогів Венера буде в першому домі гороскопу і дасть представникам знака красу та гарний настрій, змінить імідж і поліпшить якість тіла. Венера дасть Козерогам можливість почати любити і цінувати себе більше. Козероги стануть кращою версією самих себе.

Може помінятися статус стосунків - це може бути як шлюб, так і розлучення.

читайте такожВеликий прибуток, виконання мрії та позбавлення від хвороби: гороскоп для Стрільців на 2022 рік

Ретроградна Венера 2021 для Водоліїв

У Водоліїв Венера буде в дванадцятому домі гороскопу усамітнення. Астролог каже, що представникам знака буде комфортно працювати дистанційно, виїхати тимчасово за кордон і ухвалити рішення про еміграцію. З'явиться бажання зайнятися своїм здоров'ям, пройти обстеження або відправитися в санаторій.

Також можуть повернутися стосунки з минулого, які Водолії будуть переоцінювати. Не виключений таємний зв'язок з кимось або романтичні стосунки з іноземцем.

Ретроградна Венера 2021 для Риб

У Риб Венера перебуватиме в одинадцятому домі соціальних контактів. На представників знака чекає веселий час, зустрічі з друзями, підготовка до свят, весілля, дня народження.

У Риб може з'явитися нова мрія. З її реалізацією допоможуть інші люди. З'явиться група однодумців.

Як повідомляв Главред, раніше Анжела Перл розповіла, що можна і що не варто робити, поки Венера буде ретроградною.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти