Гроші потечуть рікою та настане смуга везіння - що обіцяє Овнам гороскоп на 2022 рік

4 грудня 2021, 13:15
Найкраща подія 2022 року - це те, що в травні Юпітер увійде в знак Овна. Це планета, яка приносить достаток, благополуччя і зростання.
Овен
Знак зодіаку Овен буде надзвичайно успішний в кар'єрі в 2022-му, свідчить гороскоп на рік / Фото pixabay.com

Астролог з 20-річним стажем з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на 2022 рік для Овнів.

Цей рік буде дуже вдалим для кар'єри і фінансів, сказала Анжела Перл на своєму Youtube-каналі. Багато Овнів зустрінуть свою другу половинку, одружаться та дочекаються здійснення мрії.

Фінансовий гороскоп 2022 - Овен

За словами експерта, в січні 2022 року ретроградна Венера надовго залишається в десятому домі гороскопу статусу та кар'єри, Венера ж для Овнів символізує гроші.

Якщо ви чекаєте якогось прогресу в сфері роботи та кар'єри, то потрібна ситуація дозріє лише на початку березня. Можливі перерви у фінансуванні, очікування прибутку, тривала робота над проектом, яка завершиться лише починаючи з 7 березня.

Крім того, в перший тиждень березня Венера буде з'єднуватися з Плутоном, а Плутон - це сильна планета, яка відповідає за трансформацію та великі гроші. У багатьох Овнів на початку весни з'явиться шанс отримати контракт з великою корпорацією, роботу, про яку вони мріяли, або зовсім поміняти сферу діяльності.

Гороскоп для Овнів на 2022 рік говорить про те, що з 19 січня і до липня 2023 року фокус буде на фінансах. Овнам прийдуть ідеї, куди вигідно вкласти гроші, який бізнес відкрити, з'являться інвестори.

У серпні в секторі грошей очікується з'єднання кармічного вузла та Урану. Можуть відбутися різкі зміни. Уран може звільнити від кредитів і фінансових зобов'язань і вказати шлях, як можна перестрибнути на інший рівень доходів.

Кармічний вузол Раху може як ліфт підняти Овнів вище і привести до великого прибутку.

30 квітня, 16 травня, 25 жовтня, 8 листопада відбудуться несподівані, але важливі події, пов'язані з фінансами.

читайте такожГороскоп на грудень-2021: Водолій закінчить рік на мажорній ноті, а Близнюкам доведеться туго

У квітні відбудеться ще одна важлива подія - Юпітер з'єднається з Нептуном. З 9 по 12 число - найвдаліші дні для того, щоби загадати бажання. Неможливе стане можливим, ваше бажання здійсниться якимось чарівним чином.

Також ці дні гарні для відпочинку за кордоном, для переїзду в іншу країну і для навчання, розповіла Анжела Перл.

Коли у Овнів почнеться смуга везіння в 2022 році

З 11 травня і до 29 жовтня Юпітер перебуватиме в знаку Овна та відкриє перед Овнами якісь двері, які раніше були закриті. На Овнів чекає смуга везіння.

Юпітер може дати шлюб, дитину, виконання мрії. Особливо це стосується жінок-Овнів.

Марс - планета Овнів - довгий час буде ретроградним і надовго затримається в третьому домі контактів, комунікацій - з серпня і до кінця січня. У цей період буде багато спілкування з родичами, нових знайомств, соціальної активності, поїздок.

Любовний гороскоп на 2022 рік - Овни

Меркурій буде ретроградним в 2022 році й тричі пройде у секторі стосунків Овнів, свідчить гороскоп.

З 27 серпня по 29 жовтня - період, коли фокус буде на романтичних стосунках. Вересень і жовтень будуть особливо велелюбними місяцями року.

Також хороші дні для любові та побачень - 24 липня, 1 та 18 серпня.

Гороскоп на 2022 рік радить не укладати шлюб у січні. Краще перенести цю знаменну подію на будь-який інший місяць. Якщо все ж таки ви зважитеся одружитися в січні, то є ризик, що у вашому шлюбі не вистачатиме і любові, і грошей.

14 лютого 2022 - в День всіх закоханих - планета-управитель знака зодіаку Овни Марс з'єднається з Венерою. А це означає, що в цей день ви точно не будете самотні, дуже багато Овнів - і чоловіків, і жінок - можуть зустріти свою половинку.

читайте такожВеликий прибуток, виконання мрії та позбавлення від хвороби: гороскоп для Стрільців на 2022 рік

Якщо ви народилися з 21 по 28 березня, то Юпітер принесе вам величезну удачу в 2022 році, говорить астролог.

Якщо день народження з 31 березня по 14 квітня, то на ваш гороскоп впливатиме планета Сатурн і стабілізуватиме життя. Ця планета завжди приносить стабільність, ясність, порядок. Якщо у вас панував якийсь хаос, то ситуація врівноважиться, з'явиться чітке бачення майбутнього і буде складено конкретний план дій - чого ви хочете і куди йдете.

Овни, народжені з 14 по 18 квітня, перебуватимуть під впливом Плутона. Він допоможе трансформувати кар'єру.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти